Nice things I bought on Ebay

Uren kan ik zoeken op Ebay naar leuke gadgets voor mijn camera. Ik maak een lijst en vergelijk de prijzen tussen de verschillende aanbieders. Dit keer heb ik vier verschillende bestellingen gedaan, het leuke is dan dat er bijna elke week een pakketje op me ligt te wachten als ik thuis kom. Het nadeel van op ebay bestellen is dat ik soms drie weken moet wachten op iets wat ik besteld heb. Maar de om iets te proberen zijn de prijzen echt veel leuker.

Mijn aankopen;
Twee statiefjes die alleen met een normale of kleine lens te gebruiken zijn maar wel erg fijn zijn voor onderweg en je een extra stabiliteit nodig hebt. Eindelijk heb ik een blaasbalg en een schoonmaakding wat ideaal is met de rond vliegende haren van Donder en Sweety want die bevinden zich weleens op een lens.

 Nice-things-I-bought-on-Ebay-1 Nice-things-I-bought-on-Ebay-2

Hieronder zie je een opzetstuk en drie kleuren diffussers. Ik heb het nog niet goed kunnen testen maar het is de bedoeling dat het flitslicht warmer, kouder of minder hard overkomt. Voor een paar dollar vondt ik dit wel het testen waard aangezien ik nu vaak een papiertje of een sjaal ervoor hou. Het laatste wat ik voor mijn camera bestelde was een rood filter en die heb ik al getest en er zijn leuke resultaten uitgekomen. Het is wel even wennen maar voor zwart/wit foto’s is het echt ideaal en komt de lucht er veel beter uit.

Nice-things-I-bought-on-Ebay-4

Naast cameradingen heb ik ook twee hoesjes voor mijn telefoon gekocht die echt te leuk vindt. Verder nog een paar oorbellen een ketting en een cardreader die makkelijk in mijn tas te stoppen is.

Nice-things-I-bought-on-Ebay Nice-things-I-bought-on-Ebay-3

Binnenkort ga ik weer een aantal dingen bestellen want ik heb een zonnekap nodig voor mijn nieuwe lens en het is altijd leuk om nog meer dingen te kopen. Iemand nog leuke camera gadget tips?