Nieuw James Patterson Het negende oordeel

Er is niks leuker dan gratis boeken krijgen en laat dat nu net weer gebeurd zijn. Van mijn schoonouders mocht ik een cadeau uitkiezen bij de bankgiroloterij en ik hoefde niet lang na te denken wat het werd want er stonden een paar boeken tussen. Mijn keuze viel op het boek van James Patterson Het negende oordeel.

Nieuw-James-Patterson-Het-negende-oordeel

Sarah Wells lijkt een alledaagse vrouw; ze is getrouwd en werkt als lerares Engels. Maar ze koestert ook een grote droom en om die te bereiken verdient ze s nachts bij als juwelendief. Tot het op een nacht misgaat en de vrouw van een beroemd acteur wordt vermoord. Brigadier Lindsay Boxer wordt op de zaak gezet, maar tast in het duister. Haar vriendinnen Cindy Thomas en Yuki Castellano volgen het onderzoek nauwlettend, beiden om een eigen reden. Dan worden een moeder en haar baby neergeschoten bij hun auto, maar er is niets gestolen en er worden geen sporen gevonden. Al snel blijkt er een seriemoordenaar aan het werk te zijn. The Women s Murder Club gaat de strijd aan voordat er nog meer onschuldige slachtoffers vallen.

Ik heb nog nooit een boek van deze schrijver gelezen maar de tekst trok me wel aan. Hopelijk kan ik er snel in beginnen en kijken of het wat is want de recensies zijn positief.