Op de valreep van 2012 waren er nog nieuwe boeken

Boeken mochten in 2012 niet meer gekocht worden en toch gebeurde het op de valreep van 2012 dat er nog nieuwe boeken in mijn kast kwamen. Op een plaatselijke marktplaatsachtige site kwam ik Harry Potter 1 t/m 3 tegen voor € 5,- per stuk. Kwaliteit uitstekend alleen in deel 3 zie je een leesvouw in de rug van het boek maar die krijg ik zelf ook als ik het boek ga lezen. Ik heb zeker een week getwijfeld of ik het zou doen aangezien er al zoveel boeken in mijn kast staan. Het stomme is dat deel 7 van Harry Potter wel in mijn kast staat maar de rest niet. Na een check op internet kwam ik erachter dat deel 1 nieuw nog steeds € 16,95 kost dus win win en dat deed mij besluiten te reageren en toch nog 3 boeken erbij in mijn kast.

 Op de valreep van 2012 waren er nog nieuwe boeken Harry potter

Het laatste nieuwe boek viel op de laatste dag van het jaar door de brievenbus. Op tweede kerstdag kreeg ik een leuke email van Boekboetiek. daarin kreeg ik te horen dat ik Houvast van Linda Jansma had gewonnen. Een boek die ik al genoteerd had om te onthouden na het lezen van de recensie op boekboetiek dus was dit een enorm leuke nieuwe aanwinst.

nieuwe-boeken-2, Houvast, Linda Jansma

In totaal 4 nieuwe boeken maar voor de prijs van één hoe beter kan het zijn. Ik wacht alleen nog even met het lezen van deze boeken omdat ik eerst een aantal andere boeken uit wil lezen maar Houvast zal zeker snel gelezen worden.