Nieuwe creaties

Afgelopen week maakte ik weer een aantal nieuwe creaties. Deze creaties maakte ik met materialen die ik al lang in mijn bezit had. Ik wil proberen eerst eens alles een beetje te gebruiken wat ik al heb want er staat/ligt nog veel in en op mijn bureau waar ik veel moois mee kan maken. Waarom nieuwe dingen kopen als ik nog zat heb? Zo had ik een rieten hart al zeker twee jaar in de kast liggen om er iets mee te doen en heb ik dat nu eindelijk gedaan. Ik maakte een stoffen hartje met lint en bevestigde dit aan de krans. Nog een lint om hem op te hangen en het was alweer klaar, nog geen half uurtje werk. Gek eigenlijk dat ik het dan zo lang heb laten liggen.

nieuwe creatiesOok met vilten bloemetjes die ik al even had verzon ik wat mee. Twee decoreerde ik met steentjes en werden een broche. De kleine bloemetjes decoreerde ik ook met steentjes en bevestigde ik met een paar bij elkaar op een diadeem.

Deze week ga ik weer eens kijken of ik wat moois kan maken met vilt want daar heb ik diverse kleuren van liggen, misschien een mooie bloem voor in mijn haar of voor een broche.