There is no finish line: Run for Kika

There is no finish line: Run for Kika

Vorige week kwam ik Run for Kika tegen op Instagram. Ik zag dat de inschrijvingen geopend waren en ben naar de site gegaan om te kijken waar en wanneer het is.

In Rotterdam vind dit hardloopevenement plaats op zondag 28 juni 2015. Een speciale editie omdat dit jaar Run for KiKa in Rotterdam voor de vijfde keer plaats vindt. Er zal gelopen worden op een nieuwe locatie: het Zuiderpark! Het park kleurt op zondag 28 juni oranje en paars.

Wat deze Run voor mij speciaal maakt is de datum. 28 juni is ook mijn verjaardag. Mijn dertigste verjaardag ga ik vieren met Run for Kika. Ik heb me opgegeven voor de 10 km afstand. Een mooie manier om mijn verjaardag te vieren.

runforkika1

Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één ding gemeen hebben: alle Runners, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Run for KiKa is een sponsor-evenement: elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Klik hier voor alle informatie over het doel van Run for KiKa.

Wil je doneren voor KiKa dan kan dat via mijn persoonlijke pagina Run for Kika. Mijn doelstelling staat op € 100.- maar zodra ik daar dichtbij kom ga ik dat natuurlijk verhogen want ik wil graag zoveel mogelijk ophalen voor dit mooie doel. Elke donateur krijgt een vermelding op mijn blog onder de link naar mijn pagina. De eerste donaties zijn al binnen en daar ben ik enorm blij mee.