Nog steeds op het to do lijstje photoshoot zus en ouders

Toen mijn zus de foto’s zag die ik had genomen van mezelf in februari wou ze ook zoiets. Foto’s die anders zijn dan normaal. Na dat gehoord te hebben bleef ik hieraan denken, ik heb eindelijk een leuke locatie gevonden om met haar foto´s te maken en een aantal sfeerbeelden hierbij gezocht. Ik ben benieuwd welke ze gaat uitkiezen om als inspiratie te gebruiken. Misschien dat we wel een aantal ideeën gaan gebruiken.

De locatie

Nog steeds op het to do lijstje photoshoot zus en ouders

De sfeerbeelden

inspi-shoot-ri

Vorig jaar had ik een leuk idee voor de trouwdag van mijn ouders alleen was ik natuurlijk een beetje laat met het idee. Mijn idee was  een photoshoot op hun trouwfotoreportage locatie. Ik gaf een waardebon en in september wil ik dan eindelijk de foto’s gaan maken want dan staan de bomen in het bos goed in de bladeren wat ook bij hun trouwfoto was. Natuurlijk wil ik ook een aantal andere foto’s maken en heb ik daar ook wat inspiratie/sfeerbeelden voor gezocht.

 

Dus Rianne, papa en mama agenda’s pakken want het moet nu toch echt eens gaan gebeuren en ik heb er zin in.