queen of jetlegs

Noor de Groot – Queen of Jetlegs

De vlog van de Queen of Jetlegs staat bij ons twee keer in de week aan. Samen kijken we deze vlog en genieten we van wat we te zien krijgen van Noor en familie Kleinenberg. Beiden volgen we Noor op Instagram en zien we de ene na de andere prachtige foto voorbij komen. Hoe ontstaan deze foto’s en hoe kan het dat haar feed er zo mooi uitziet.

Noor de Groot is beter bekend als Queen of Jetlags. Wat zes jaar geleden begon als blog is inmiddels uitgegroeid tot crossmediaal platform. Noor de Groot blogt, vlogt en deelt dagelijks haar eigenzinnige, betoverende lifestylefoto’s. Dankzij haar persoonlijke stijl en altijd vernieuwende filterwerk telt Queen of Jetlags inmiddels bijna een miljoen volgers op Instagram, waarmee ze tot de absolute top behoort.

Toen ik hoorde dat ze met een boek bezig was werd ik erg nieuwsgierig waar het precies over zou gaan. Ik bestelde het boek en toen het binnen kwam bladerde ik het direct door. Het is een boek die je zo op tafel kan leggen en af en toe doorbladert. Naast de teksten vind je er namelijk ook de mooie foto’s in die Noor heeft gemaakt.

Het boek Queen of Jetlegs gaat over de Queen zelf maar ook is dit háár boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jouw persoonlijke stijlgids. Want hoe blijf je authentiek op Instagram, die droomwereld waarin iedereen elkaar kopieert? In Queen of Jetlags deelt Noor tips voor het ontdekken van je eigen stijl als beginnend influencer. Ook neemt ze je mee op reis naar haar online wereld, haar inspiratiebronnen, edits, etiquette, trends en tricks. Waar haalt ze haar oneindige inspiratie vandaan? Hoe maakt en edit ze haar foto’s? Wat zijn do’s en don’ts van Instagram? Het zijn de vragen die Noor dagelijks in haar inbox krijgt. In haar boek geeft ze open en eerlijk antwoord op al die vragen.

jetlegs

Voor de tips en tricks beginnen kan je wat meer lezen over Noor. Hoe is ze zo ver gekomen, hoe is het ontstaan, wat heeft ze voor opleiding gedaan. Ik vind dit wel leuk om te lezen maar als je Noor nog nooit hebt gekeken op Youtube of je volgt haar niet op Instagram kan ik begrijpen dat dit boek je niet trekt om te gaan lezen. Het gedeelte over fotografie en social media kan ik zeker wat tips uit halen maar het gaat niet heel erg diep. Dat kan natuurlijk ook niet want het is geen fotografie boek dus dat kan je ook niet verwachten. Het zijn echt tips & tricks en hoe het allemaal werkt en waar je op moet letten.

jetlegs

Het boek ziet er echt prachtig uit. Hard cover met een mooie structuur kaft. Witte kaft met roze letters. De foto moest ik erg aan wennen maar nu vind ik hem heel mooi. Het boek heeft een fijne uitstraling van binnen en buiten.

jetlags

Het is geen dik boek, je gaat er vlot doorheen, prachtig om door te bladeren en leuk om te lezen als je de Queen of Jetlegs volgt. Het boek is te koop bij bol.com en kost €20,- (dit zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een percentage van de opbrengst)