notebook

Notebook; CreaChick Notitieboek

Een notebook daar kan je me enorm blij mee maken. In heel mijn leven heb ik er al veel volgeschreven, pagina’s uitgescheurd, weggegooid, nieuwe gekocht. Ik ben zelfs zo iemand die een notebook koopt en hem in de kast zet en niet gebruikt omdat hij te mooi is. Te mooi om erin te beginnen en gewoon maar krabbels in te zetten. Niet altijd hoeft het één doel te hebben maar ik heb wel dat een notebook soms voor één ding dient. 

Zo heb ik een notebook voor mijn werk, één voor mooie teksten, random notities, voor mijn blog en ga zo maar door. Of ik ooit genoeg notebooks ga hebben? Zeker niet! Het is fijn om nieuwe te hebben. Soms maakt er één je niet meer gelukkig en dan moet je gewoon een andere pakken.

Creachick heeft een hele mooie gemaakt. Een paarse cover, die hier op de foto blauwer is dan in het echt, met getekende illustraties erop in het wit. Echt CreaChick vibes geeft het me gelijk. Een zwart elastiek houd het notitieboek gesloten en een mooi paars leeslint laat je niet vergeten waar je was met het noteren van je gedachtes.

Om de cover zit een bellyband en hieronder zie je wat er gebeurt als je die weghaalt. De onderbreking met de bellyband vind ik echt heel mooi zonder vind ik het kaal dus bij mij blijft de band eromheen zitten. Voor zolang ik hem netjes hou blijft hij eromheen.

Wanneer je het notitieboek open slaat heb je witte pagina’s met paarse illustraties. Precies het tegenovergestelde als aan de buitenzijde.

Het notitieboek bevat 208 pagina’s van 100 grams wit papier. Wat heel mooi is en goed nagedacht is dat de lijnen niet zwart zijn maar paars. Paarse lijnen in plaats van zwart, zo veel zachter.

Het is een mooi notitieboek wat gevuld gaat worden met mooie notities maar wat ik wel mis is een vaak achterin. Een vak achterin vind ik wel heel fijn omdat je daar losse briefjes even kan bewaren. Gelukkig is het geen must maar het is wel altijd ene fijne toevoeging als het erin zit. Misschien ga ik net als vroeger hem zelf toevoegen. Wil je deze leuke CreaChick notitieboek ook hebben? V0or 14,99 is hij te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus