Olafs perfecte dag

Olafs perfecte dag

In december ontving ik heel onverwachts Disney boekjes van Uitgeverij Rubinstein en wat vond ik dat leuk. Pas geleden wisten ze me weer te verrassen. In mijn brievenbus een envelop van de Uitgever geen idee met wat erin en daar kwam dus tevoorschijn Olafs perfecte dag. Olafs perfecte dag is een mooi luxe Gouden boekje van Disney, een Disney Frozen om precies te zijn.

Het is een verschrikkelijk warme dag in Arendelle en iedereen blijft het liefst binnen, in de koelte. Maar niet Olaf! Zijn grote droom komt uit als Elsa voorstelt om te gaan picknicken op het strand. Olafs perfecte dag is een heerlijk zomer verhaal voor kinderen maar stiekem vind ik het zelf ook erg leuk om te lezen. Kinderen zullen hier misschien niet over nadenken maar ik vond het erg grappig om te lezen dat Olaf de sneeuwop van de zon houd. Zou dit vragen oproepen bij de kinderen? Gelukkig heeft Olaf een sneeuwwolk boven zich hangen dus die houd hem waarschijnlijk koud.

Het is een vrolijk en enthousiast verhaal met heerlijke zinnen zoals; “Het is een perfecte zomerige dag!

Dit gouden boekje is voorzien van prachtige illustratie die tot in de detail zijn uitgewerkt en daardoor is het zeker meer dan een kinderboekje. Olafs perfecte dag kost maar € 6,95 toch leuk voor de kleintjes of jezelf.

Koop bij bol.com

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Rubinstein

Bewaren

Bewaren