Avontuur

Op avontuur in het Loetbos

In een week tijd drie keer op avontuur om padenstoelen te zoeken. De derde keer ging ik op pad met mijn moeder in het Loetbos. Het bos was in Lekkerkerk ligt. Daar zouden ook wat paddenstoelen moeten zijn. Mijn vader had er al een aantal gefotografeerd en me er een aantal gestuurd maar ik wilde ze zelf zien.

Met mijn moeder wandelde ik door het Loetbos waar ik ging kijken bij de enorm grote Mol die daar ligt. Ze hebben echt het hele gebied leuker gemaakt. Veel wel voor kinderen maar toch voor de volwassenen ook zeker leuk om een aantal dingen te bekijken of te doen.

loetbos loetbos

We hadden een prachtige middag met een zonnetje en een lekkere temperatuur. We hebben denk ik een uur gewandeld. Niet alleen op de paden gewandeld we gingen echt op avontuur door de bosjes. Om in de bosjes te komen was het soms heel erg oppassen want het was vochtig en daardoor zakte we af en toe wel ergens weg.

Avontuur Avontuur

Hier zie je op de foto dat we echt in de bosjes zijn want naast ons links ligt het pas waar je normaal wandelt. Maar juist van het pad af vind je de mooiste paddenstoelen. Dus ga vaker op avontuur om meer moois te zien.

Loetbos