weekend

Op de planning april 2019

Een jaar geleden werd het eerste weekend van april alweer geblocked in de agenda. Niet alleen bij mij maar ook bij Rianne en Nicole. Marathon weekend betekend Sleep over weekend bij Rianne. Voor Nicole is het anders namelijk wel heel vroeg opstaan om op tijd in Rotterdam aan de start te staan. Voor Rianne en mij betekend het dubbel rijden want de eerste bus gaat pas om 9 uur en dan moeten we al bijna in de stad zijn dus dan maar op één adres gezellig slapen en eten en dat is nu al een aantal jaar traditie.

Dit jaar is sleep over weekend gelik een House warming want Rianne is over in haar nieuwe huis. Helaas niet alles af maar het is al leuk en mooi. De finishing touch komt nog goed. We gaan dus goed het huis inwijden met een hoop gezelligheid, lekker eten en de beentjes omhoog om uit te rusten voor de volgende dag.

Nicole en ik lopen de kwart marathon. Na twee jaar starten we weer samen in Rotterdam. We gaan er een feestje van maken. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Af en toe denk ik de conditie kwijt te zijn terwijl die er gewoon is. De andere keer denk ik ooo ik kan gewoon een lekkere tijd lopen. Zo verschillend elke keer die gedachtes. Ik heb er in elk geval zin in ook al vind ik het weer een beetje spannend want het is precies een jaar geleden dat ik aan de start stond van zo’n groot evenement.

Het grootste staat dus al gelijk voor het eerste weekend gepland. Wat ga ik erna doen? Het plan maken met hardlopen voor hierna. Wat wil ik hierna gaan doen, waar ga ik naartoe werken. Ik wil daarvoor een schema gaan maken. Een schema om weer de kilometers uit te bouwen en gemakkelijker voor een langer rondje naar buiten te gaan.  In deze maand heb ik bij Flexpower een infomiddag over spierverzorging, benieuwd wat ik daar ga leren.

Ik hoop op veel zonnige dagen met blauwe luchten zodat we veel kunnen gaan wandelen, langs kinderboerderijen kunnen gaan en alle jonge diertjes verwelkomen. Daarnaast staat deze maand ook zeker in het teken van lezen. Ik heb zoveel mooie en fijne boeken die op me liggen te wachten. Het ging de laatste paar weken niet echt snel maar als ik daar meer de tijd voor neem dan kan ik lekker verdwijnen in de meest fijne boeken.

Voor de rest heb ik nog geen idee wat de maand me precies gaat brengen. Ik weet dat ik in de sportschool voor mezelf een aantal trainingen gepland heb staan en die hoop ik goed te volbrengen. Aan het einde van de maand hoop ik een mooie progressie te zien in mijn oefeningen, daar ga ik wel voor in ieder geval. Ik hoop jullie deze maand te kunnen vertellen waarvoor ik onder andere aan het trainen ben.

Heb jij ook weleens een jaar van te voren een weekend geblocked staan?