relax

Op de planning April 2021; relax take it easy

Relax take it easy….  bij die woorden gaat gelijk een liedje door mijn hoofd. Mika met Relax take it easy een heerlijk nummer wat ik echt bij de lente dagen vind passen. Die lente dagen mogen echt gaan komen. Lekker in de pauze buiten in de zon en na het werk nog lekker lang licht buiten. 

Het is genieten van de blauwe luchten, het zonnetje wat schijnt en mijn stekjes die daardoor goed gaan wortelen. Ik heb in mijn vensterbank allemaal potjes staan met stekjes in de hoop dat er mooie plantjes ontstaan. Het geluk is er niet bij elke stekje dus zoek ik info en kijk ik video’s in de hoop dat ik er meer van leer en succes boek in mijn planten leven. Het is heel erg relax om met mijn plantjes bezig te zijn. Ze voorzien van nieuw water, kijken of er wat groeit alles is er ontspannen aan.

Veel nieuwe boeken

Opeens zijn er veel nieuwe boeken binnen gekomen de afgelopen maand. Van dunne spannende boeken tot doeboeken en feelgood tot inspirerende boeken. Ja ik heb enorm zin om aan de slag te gaan met deze boeken. Hopelijk kan ik lekker op het balkon gaan zitten met een stapel boeken en gaan lezen. Op mijn plekje op de bank mag ook natuurlijk maar lekker relax de tijd nemen om in mijn boekenwereld weg te kruipen.

relax

Relax

Relax is wel wat ik wil proberen te doen de komende maand. Waarom? Omdat ik vaak doorren van het één naar het ander. In de ochtend sta ik op en dan is het ontbijten, workout, douchen, aankleden, opruimen, spullen klaarmaken en naar werk. Mijn werkdag is van half 9 tot 5 uur en na het werk rij ik naar huis waar we eten, opruimen, werken aan mijn blog, zorgen voor de plantjes, katten, een workout doe en nog veel meer. Ik moet leren om meer rust te nemen soms gewoon echt zitten en één ding doen en niet twee of meer dingen tegelijk. Want het resulteert vaak in een dag dat ik helemaal nergens zin in heb en dan komt er uren niks uit mijn handen. Dus relax om een goede balans te vinden.

30 day challenge

De 30 day challenge van deze maand wordt een challenge van Dear good morning. In maart doen we de challenge #deargoodplank voor #deargood2021. Iedere ochtend doe je een plank zo lang als je kan volhouden. Houd met een stopwatch bij hoe lang je de plank kan en noteer het in het schema. Kan jij jezelf per dag verbeteren? Ik vond The wall sit challenge enorm leuk en daarom wil ik deze ook zeker weer gaan doen maar daarnaast wil ik the wall sit blijven doen. Om beter te worden en een rust moment in mijn ochtend te blijven hebben.

Maak er een mooie maand van. Ik plan niet veel vooruit momenteel ik kijk per dag/week. Zoek de lammetjes op, ga wandelen, vind de rust dat is wat ik wel voor mezelf meeneem. 

Veel liefs