kilometers wandelen

Op de planning april 2023; kilometers wandelen

Kilometers wandelen dat is wat er deze maand gaat gebeuren. Misschien is het maar één keer heel veel kilometers wandelen maar het gaat gebeuren. Rotterdam heeft namelijk dit jaar de eerste keer een wandeltocht uitgestippeld tijdens het marathon Rotterdam weekend. Op de zaterdag kan je een mooie route wandelen en finishen op de Coolsingel. Samen met…. hoe kan het ook anders Nicole ga ik deze wandeltocht doen. 

Kilometers wandelen

Kilometers wandelen deze maand hoop ik echt te doen. Ik ben begonnen op 1 april met 3,5 km een lekker rondje door het dorp. Helaas door de regen maar het was wel fijn buiten te zijn en even actief bezig te zijn op de zaterdagmiddag. Ik verlang wel echt naar de wandelingen in dat lekkere zonnetje maar als ik de weergoden mag geloven gaat het deze week beter worden. Laten we hopen dat ze gelijk hebben want daar gaan we allemaal een stuk vrolijker van worden. De omgeving ziet er dan mooier uit en gaat nog meer in de bloei staan. De bloesembomen komen al mooi naar voren in het dorp. Wat hebben we er daar veel van echt super fijn.

Vrije dagen deze maand

Deze maand heb ik een aantal dagen vrij. Natuurlijk 2e paasdag maar deze week zal ik maar drie dagen werken omdat ik die vrijdag vrij ben. Die vrijdag gaan we onze startnummers ophalen voor de wandeltocht. Waarna we naar Rianne gaan om een gezellige avond en fijne nachtrust te hebben. Even weer met zijn drieën zoals we jaren hebben gedaan met de (kwart) marathon. Ik ben nog even aan het twijfelen om de maandag na dat weekend ook vrij te nemen. Geen echt een lang weekend te hebben. Het zou moeten kunnen en wel heel lekker zijn. De volgende vrije dagen laten niet lang op zich wachten. Koningsdag en de dag erna zijn we vrij en hebben we dus vier dagen weekend. Koningsdag lekker struinen over de rommelmarkt. Weer niet zelf op een rommelmarkt staan al hebben we dit al een paar jaar als idee. Een heel gedoe en je moet er vroeg zijn en je staat daar. Verder nog geen idee wat we gaan doen maar wel lekker om zo een paar dagen vrij te zijn.

Verder weinig vast zetten

Voor deze maand zet ik weinig op mijn planning. Ik kijk wel hoe het loopt. Hoe de dag gaat, waar ik zin in heb, hoe mijn energie is en dan oordelen wat ik ga doen. Minder druk geeft het om niet een hele planning te hebben. Ik hoop wel mijn haakprojectje af te maken waar ik nu mee bezig ben namelijk een tasje. Zeker ook lekker genieten met de katten op de bank is wat ik wil doen.