Buiten zijn

Op de planning april 2024; Buiten zijn

Al weken verlang ik ernaar om buiten te zijn. Na het werk de deur open gooien van het balkon en buiten zijn. Het is al een paar avonden gelukt. Nu de klok is verzet en we richting de lente/zomer gaan blijft het langer licht en dat is zo fijn. Ik wil lekker het laatste stukje balkon opruimen. Met een dekentje naar buiten en daar in de avond lezen of met mijn planten bezig zijn. 

Buiten zijn

Deze maand ga ik niet alleen maar buiten zijn op mijn balkon. Nee zeker niet. Er gaat flink gewandeld worden. In Rotterdam ga ik 15 km wandelen en daarnaast wil ik gewoon zo veel mogelijk buiten zijn en wandelen. De frisse lucht opsnuiven en meer bewegen. Dat ik meer wil bewegen is een goed teken want dat heb ik de afgelopen maanden te weinig gedaan. Dat is op de weegschaal goed te merken. Door meer te gaan bewegen hoop ik daar wat aan te kunnen doen. Kilometers wandelen deze maand hoop ik echt te doen. Ik ben begonnen op 1 april met 3 km een lekker rondje door het dorp. Lekker samen even door het dorp wat stappen gemaakt op tweede paasdag. Helaas wel wat fris door de stevige wind. Ik verlang echt naar de wandelingen in dat lekkere zonnetje maar als ik de weergoden mag geloven gaat het deze week beter worden. Laten we hopen dat ze gelijk hebben want daar gaan we allemaal een stuk vrolijker van worden. De omgeving ziet er dan mooier uit en gaat nog meer in de bloei staan.

Verder weinig vast zetten

Voor deze maand zet ik weinig op mijn planning. Eigenlijk wat wij steeds meer doen. Onze week zit al best vol met werken en wat we ernaast doen. Om dan veel te plannen is niet altijd fijn. Ik kijk wel hoe het loopt. Hoe de dagen gaan, waar ik zin in heb, hoe mijn energie is en dan oordelen wat we ga doen. Minder druk geeft het om niet een hele planning te hebben. Zeker ook op mijn planning is vaker buiten zijn en meer lezen. Buiten zijn om te wandelen, of gewoon te zitten en genieten van de buitenlucht. Daarnaast hoop ik meer te lezen en te genieten van de verhalen die ik in mijn handen heb. Het belangrijkste eigenlijk is rust nemen waar nodig, lekker trainen, bezig zijn met waar ik van geniet en dat allemaal hopelijk met een zonnetje erbij. Het meest ben ik benieuwd naar wat al mijn zaden gaan doen en kan niet wachten tot alles uitkomt en gaat bloeien en groeien

Mijn camera heb ik weer eens opgeladen dus die zal vaker mee naar buiten gaan. Geniet van april!