augustus

Op de planning augustus 2018

Augustus was een maand waar weinig in gepland stond maar opeens zijn er allemaal dagen in mijn agenda met een afspraak. Super leuk en onverwachts. Van Amsterdam, naar Rotterdam en Utrecht. Zo kom ik even in drie grootte steden deze maand meestal is dit maar één want ja in Rotterdam kom ik elke dag en soms wel vaker.

Waar heel veel mensen nu vakantie hebben werk ik gewoon door in de zomer. Dit doe ik al heel wat jaren en ik vind het nog geen eens zo erg. Op mijn werk hebben we airco dus op de warme dagen ben ik daar productiever dan dat ik thuis zou zijn. Werken is nu echt werken en niet continu gestoord worden door telefoontjes die eigenlijk nergens over gaan. We zijn dus echt productiever en dat is wel lekker want we hebben genoeg te doen. Na het werk geniet ik wel van het fijne weer al hoeft een hittegolf van mij niet nog een keer. Gewoon 25 tot 30 mag met een lekker briesje dan hebben we het allemaal fijn.

In mijn agenda staan dus al een paar leuke dingen gepland. Dit weekend hebben we op zaterdag twee verjaardagen waarvan één weer met een bbq, het is nog even kijken of we daarheen gaan maar dat is bijna zeker. De andere verjaardag moeten we afzeggen we kunnen ons niet opsplitsen. Zondag ga ik met een vriendin naar Amsterdam en ze neemt me mee naar een museum. Ik heb geen idee waar we heen gaan het is een verrassing voor mijn verjaardag. Nou missie geslaagd want ik heb geen flauw idee. Wat ik wel heel erg leuk vind is dat ik nu De astronout van Joseph Klibansky op het Museumplein kan zien. Als we bij het Museumplein komen maar dat denk ik wel.

Zaterdag 11 augustus hebben we een etentje met vrienden, gewoon thuis met een heel groepje, eten, kletsen, muziekje aan en er een gezellige avond van maken. Een mooie dag om dit te doen met vrienden want het is de verjaardag van mijn vriend.

23 tot en met 25 augustus vind CuliNESSE plaats in Nesselande en daar gaan we weer heen. De donderdag ga ik met Rianne en mijn ouders en vrijdag met Rianne. Er komen weer super artiesten en natuurlijk heerlijke restaurantjes dus we gaan ons weer vermaken. Ik ga hierheen op uitnodiging van CuliNESSE via mijn werk want wij leveren o.a. de entreekaarten voor dit event.

Van uitgeverij Zomer & Keuning kreeg ik een Save the date voor een Z&K Summer Event met een brainstorm, vooruitblik op 2019 en presentatie van Grenzeloos. Dus ga ik eind van de maand naar Utrecht voor dit Event. Ik neem dan een lang weekend vrij zo heb ik een mini zomer vakantie, de andere dagen kan ik dan samen met mijn vriend wat gaan doen of gewoon even genieten van niet werken.

Deze maand wil ik me verder echt focussen op time management. Door het weer en de verkoudheid kwam ik er slecht in al was dit ook goed ik wist me echt te focussen op wat echt belangrijk was, wat moest echt gebeuren en wat moest ik niet doen. Dus ondanks de slechte weken was ik er toch wel mee bezig.

Die flinke slag in de recensie boeken is nog niet gemaakt ondanks dat ik genoeg gelezen heb maar dit waren alle boeken die deze maand binnen kwamen, ik kon er niks aan doen die waren gewoon te leuk.

Wat ik verder deze maand wil doen zijn kleine dingen eigenlijk een beetje zoals de vorige maanden blijven doen maar ik pas het deze maand een beetje aan.

  • Vijf boeken lezen
  • Wandelingen maken
  • Tekenen
  • 10 x Trainen in de sportschool
  • Fotograferen
Wat heb jij op de planning voor augustus?