bekijk

Op de planning augustus 2020 Relax en bekijk hoe alles gaat

De situatie is weer heel onzeker. Ik wist dat we er nog lang niet waren maar de besmettingen blijven door en doorgaan. Ik probeer relax te blijven en bekijk hoe alles gaat. In de sportschool zie ik mensen niks schoon maken en dan heb je mij schoonmaken voor en na gebruik. De focus ga ik leggen op de leuke en positieve dingen dat is veel beter dan continu bezig zijn met het negatieve.

Voor het eerst weer 5 km hardlopen

Als alles goed gaat dan zal ik over twee weken weer mijn eerste 5 km hardlopen. Het is dan gelijk de eerste keer dat ik een schema helemaal voltooi en dat is me nog nooit gelukt dus ik duim echt voor deze twee weken. Wat ik erna ga doen? Ik zit erover te denken dit schema nogmaals te doen. Het voelde enorm fijn, er zijn nog geen hardloopevenementen waar ik aan ga deelnemen en werken aan de basis is heel belangrijk. Na de behaalde 5 km bekijk ik wat echt het plan wordt. Misschien pak ik een ander 5 km schema maar dat wordt nog uitgedacht.

Afspraak met Francisco Elson van Flexpower

Op 8 augustus heb ik een afspraak met Francisco van Flexpower. Hij rijd gewoon heel het land af om af te spreken met alle Flexpower teamies echt tof. Voor mij hoeft hij niet zo heel ver te rijden maar ik ga wel naar een mooie plek met hem namelijk de surfplas. De surfplas is waar ik train een mooiere locatie dan ons dorp kern. Heel benieuwd naar zijn plannen en leuk om eens af te spreken één op één. De link hier rechts werkt nog steeds om jouw eigen tube te bestellen.

Relax en bekijk het per dag

Relax en bekijk het per dag dat moet wel echt een motto worden want het is veel beter voor mijn stress level. Toch kan het natuurlijk niet altijd maar ik ga het wel meer proberen. Ik moet niet elke dag lezen, ik mag elke dag lezen maar lukt het een keer niet dan vergaat de wereld niet en gebeurt er niks erg. Dus gewoon kijken of het nog kan, ik er zin in heb en anders niet. Dat geld voor allerlei dingen van de sportschool tot wat ik ga doen die dag. Behalve werken natuurlijk dat moet gewoon vijf dagen in de week dat is niet anders. Wel ga ik er dan natuurlijk een leuke dag van maken.

Fijne maand augustus, geniet van de kleine dingen en deel met me wat jij gaat doen als je dat leuk vind te delen.