creative

Op de planning; Augustus creatieve maand

Juli was met twee keer knipperen voorbij. De werkdagen vlogen voorbij. Dat die voorbij vliegen is niet heel erg maar de weekenden vlogen ook voorbij. Voor ik het wist was het weer maandag. Aan creatieve uitingen kwam ik weinig toe. Terwijl ik het heerlijk vind om creatief bezig te zijn. 

Creatieve maand

Van augustus wil ik een creatieve maand maken. Op de tafel bij de bank ligt mijn kleurboek klaar. Het is een groot kleurboek, vierkant en er staan prachtige platen in. De naam van het kleurboek is Symbolia. Natuurlijk ga ik niet alleen maar kleuren want al is kleuren een vorm van creatief wil ik meer. Voor mijn oorbellen wil ik wat maken waardoor ik de setjes niet kwijtraak en vaker van oorbellen wissel. Ik heb enorm veel oorbellen maar draag altijd hetzelfde. Daarnaast wil ik lekker tekenen in mijn nieuwe schetsboek van creachick. Dat zijn al een aantal leuke dingen om te doen en in mijn telefoon heb ik nog best veel screenshots van creatieve creaties om te maken.

Actieve maand

Naast een creatieve maand wil ik ook een actieve maand hebben. Wandelen, sporten, yoga, krachttraining, mini workouts. Noem het maar op en het kan voorbij komen. Gewoon lekker actief bezig zijn en bewegen. Dagelijks mijn stappen halen. Mijn stappendoel heb ik van 7000 naar 8000 gezet. Past mooi bij de 8e maand en ik had een rij dagen achter elkaar 7000 stappen gehaald dus tijd om op te schalen. Wanneer ik actief ben voel ik me vaak fijner, energieker en slaap ik beter. Mijn conditie mag ook weer iets verbeterd worden dus dat ik van augustus een actieve maand ga maken is een leuke challenge met mezelf. Hoe actief dat weet ik op dit moment alleen zelf. De puntjes worden nog op de i gezet maar ik heb er zin in.

creatieve

Verder in augustus

Verder hebben wij één verjaardag in augustus en dat is de verjaardag van mijn vriend. Langzaam komen er een paar kleine cadeau ideeën bij me binnen. Ik vind het altijd maar wat lastig om voor hem wat te kopen. Gelukkig komt er dus langzaam wat ideetjes nu nog weten te vinden in de winkels. Of Rianne en ik nog naar een festival gaan is nog de vraag. Als we gaan dan is het Culinesse maar of dat doorgaat is nog heel onzeker. De kaartjes worden dit jaar zelfs zonder datum gemaakt omdat ze er zelf ook niet zeker van zijn. Op het werk veranderen er weer wat dingen en daar ben ik me op aan het voorbereiden. De ene dag denk ik top en de andere dag is het omschakelen iets langer.

Ik wens je een fijne maand en geniet van de kleine dingen want soms zijn die groots.