Meeuwis

Op de planning augustus – Guus Meeuwis

Voor een heel deel van Nederland is augustus de vakantie maand. Voor mij niet. Ik werk gewoon door, wanneer ik weer een paar dagen vrij neem heb ik nog geen idee van. Werken in deze maand is nog geen eens zo erg. Op het werk is het gewoon druk, de telefoon gaat veel minder maar er is zat te doen en op de weg is het veel rustiger. 

Augustus, een rustige maand wat events betreft. Het is natuurlijk de vakantie maand dus veel rustiger in Nederland en wat er georganiseerd wordt. Veel vrienden zijn deze maand jarig maar wie het gaan vieren en waar we heen gaan dat weet ik nog niet. Dat komt deze maand vanzelf wel voorbij.

Events in de maand augustus

Aan de titel is al te zien waar ik heen ga deze maand. Bijna te zien eigenlijk. Op 31 augustus is het weer tijd voor Culinesse. Dit keer gaan we op een zaterdag en daar is Guus Meeuwis de reden van want die treed dan op. Zo gaaf Guus Meeuwis op Culinesse. Samen met Rianne en mijn ouders ga ik hier heen en genieten van de muziek. We hebben al eerder van Guus Meeuwis zijn muziek genoten maar toen helemaal in Eindhoven. Nu lekker dichtbij. Dankzij mijn werk hebben we hier kaartjes voor. De kaartjes heb ik zelf voorzien van een unieke code, geprint, voorzien van perforatie en gesneden. Iedereen met een fysiek kaartje daar hebben wij voor gezorgd.

Wat ga ik doen?

Deze maand hoop ik lekker te kunnen trainen met mijn schema. Geen hittegolf meer alsjeblieft. Het mag wel lekker weer zijn, dat zeker maar die 30+ en dan zeker tegen de 40 graden aan hoef ik even een tijdje niet meer te zien en ik denk met mij velen. De lekkere leesflow wil ik doorzetten die ik einde van juli had. Ik las ThuiskomenLeven met een leugen en Ik mis je echt zo snel uit. Ik vind dat heerlijk als ik zo erg in een boek zit. Nu ben ik begonnen in Steigereiland, een thriller maar ook hier kan ik me in vinden en even van de wereld zijn. Met Rianne ga ik een lekker hapje eten bij Lust Alexanderpolder (althans dat lekker dat hopen we natuurlijk). Naast al de dingen die ik altijd doe; werken, trainen, lezen wil ik ook wat creatieve dingen doen deze maand. Laten we eerst eens beginnen met een kleurboek erbij pakken en heerlijk wat kleuren. Ik heb nog mooie kleurboeken liggen; Soulmates, Tijdperk, Zwoele zomeravonden, kleurboek van Harry Potter.  Ik kan me nog avonden vermaken.

Ben je wel eens naar Culinesse geweest of Guus Meeuwis?