sfeer

Op de planning december 2020; Laten we wat sfeer erin gooien

Voor mijn gevoel schreef ik gisteren wat ik op de planning had voor november. Die maand liep best anders en december daar ga ik niet te veel op vooruit kijken wat ik zou willen doen. Heel eerlijk kijk ik per dag wat ik doe momenteel. Zo zijn er weinig veranderingen in de planning en voelt dat gewoon fijner. Wat ik wel weet is dat ik net als de rest van het dorp de sfeer erin ga gooien. 

De sfeer erin gooien

In ons dorp komen langzaam alle lampjes bij de mensen tevoorschijn. Langs de ramen, hekken, in de bomen en aan de lantaarnpalen komen er overal lichtjes tevoorschijn. Op het dorp staat een kerstboom en bovenin die boom een rood hart. Echt super leuk, de sfeer komt in het dorp. Zelf ben ik ook al bezig geweest met de sfeer erin te brengen. Bij de voordeur twee kerstbomen van hout. Een kleine en een grote en beiden al versierd. Bij het raam heb ik blauwe glitterballen opgehangen en op het raam sterretjes en een kerstboom. In de boekenkast en op een tafeltje staan de glazenkerstbomen. Ja langzaam komt de sfeer in huis. Boven is het daardoor een dozen sfeer want langzaam haal ik alles eruit.

De kerstboom

Wanneer gaat de kerstboom neergezet worden? Aankomend weekend of toch later? Wanneer ik er zin in heb zal ik opeens alles verplaatsen in de woonkamer zodat onze mega boom neergezet kan worden. Een hoop werk maar stiekem vind ik het wel heel leuk als hij eenmaal staat. Het optuigen dat is altijd een hele klus en gaan wel een paar uurtjes inzitten.

Lezen

Ja de laatste maand van het jaar is aangebroken en mijn stapel boeken is niet geslonken. Natuurlijk heel fijn want dat betekend dat ik nog genoeg te lezen heb de komende tijd. Het eerste boek waar ik in ga beginnen is Kerstmis met een staartje. Voor uitgeverij LetterRijn mag ik proeflezen dat vind ik ook echt super leuk. Heel benieuwd wat ik ga lezen en wat ik ervan vind. Helaas mag ik daar verder niks over vertellen. Alles uitlezen wat er nog ligt dat gaat het niet meer worden dit jaar want de tijd heb ik daar niet voor maar ik ga wel zo veel mogelijk proberen te lezen omdat ik het naast leuk ontspannend vind.

Dag voor dag ga ik kijken wat december me brengt.
Ik wens je een fijne december maak er wat moois van.