Eindelijk vrij

Op de planning december 2021 – Eindelijk vrij?

Wanneer wordt alles weer normaal zoals in 2019. Toen we ons nog druk maakten over wanneer de kerstboom neergezet mocht worden. Nu is het afstand houden er weer en een mondkapje op. Alles is gesloten na 17:00 behalve de supermarkt. Dus op de weg naar huis staan we gezellig met zijn alle in de file. Ik concentreer me deze maand op één ding; Eindelijk vrij zijn.

Dat alles om 17:00 uur dicht is heb ik zo mijn mening over. Je stopt iedereen in een kortere tijd in dezelfde ruimte. Neem de sportschool, zelf ging ik na mijn werk altijd trainen. Dus om 17:00 reed ik van mijn werk weg en kwam ik om 17:30 bij de sportschool aan en ging ik lekker trainen. Het trainen na mijn werk is voor mij een ontlading en inspanning tegelijk. Even tijd voor mezelf, vol focus bezig zijn. Ik heb het maanden al moeten missen de sportschool en ik genoot er weer van en nu weer de sportscholen dichtgooien alleen dan pas vanaf 17:00 vind ik zo dom. Gelukkig kan ik nog we op zondag en daar ga ik dan ook mega van genieten.

Een echte planning voor deze maand is er niet we kijken wel per dag wat we doen. Natuurlijk gewoon werken maar daarna geen idee er is niet veel te doen. Dus lekker blogs schrijven, lezen, kleuren, hardlopen en sporten.

Eindelijk vrij?

In november was ik één dag vrij. Daar heb ik echt van genoten. December staat een week vrij gepland. Eindelijk vrij, geen werk, geen planning. Zou het echt lukken om eindelijk vrij te zijn? Het is de week tussen kerst en oud en nieuw, de week die meestal het rustigste is. Bij ons op het werk is er veel veranderd en daardoor is het nog lastig los te laten maar ik duim dat ik eindelijk vrij ben.

Eindelijk vrij

Kerstsfeer in huis

Langzaam komt de kerstsfeer erin bij ons thuis. Er staat al een ijsbeer en een houten kerstboom bij de voordeur. Het paasei (ja die staat er nog steeds) moet omgewisseld worden met een grote kerstboom. Hierna volgt de gang, de badkamer, keuken, washok en als laatste de woonkamer. Nog een beetje inspiratie opdoen en dan ga ik starten. Misschien leuk om de galerij dit jaar echt goed aan te kleden. Eens kijken of ik er de tijd voor vrij kan maken want het blijft een drukke maand.

Geniet van December en de mensen die het belangrijkste voor je zijn.