elke dag Pokémon

Op de planning december 2022; elke dag Pokémon

De laatste maand van 2022 is aangebroken. December wordt elke dag Pokémon dag. Elke dag Pokémon omdat ik een advent kalender heb dit jaar. Het begon met één kaart op de eerste dag en dag twee een heel pakje kaarten. Hier zaten echt al leuke kaarten bij. Nu heb ik nog heel wat dagen te gaan tot de kerst en dat vind ik echt wel tof.

Kerst, wat ga ik daarmee doen dit jaar? Waar komt de kerstboom te staan? Past hij wel in de woonkamer of gaan we voor een rustigere kerst dit jaar in huis. Op het werk gaan we er echt helemaal voor en dat vind ik mega leuk.

Wat staat er op de planning

December, een drukke maand op het werk maar zeker ook in de weekenden. We hebben nog wat verjaardagen maar ook kerst en oud en nieuw is dit jaar gedeeltelijk in het weekend. Het zal dus een maand zijn die echt voorbij gaat vliegen. Één verjaardag vier ik wat later met een gezellig dag samen in plaats van met allerlei andere mensen haar verjaardag vieren. Dan heb ik het over Nicole! Beetje traditie aan het worden om einde van het jaar richting haar te rijden en daar een gezellig dag te spenderen, te genieten van de natuur en gezellig bij te kletsen.

We hadden veel meer plannen voor het afgelopen jaar maar door de vele veranderingen op mijn werk liep niet alles helemaal lekker om het weekend veel op pad te zijn. De weken vlogen voorbij maar gelukkig ons contact niet en dat is het belangrijkste. Wanneer we elkaar even niet spreken en dan weer bellen dan hoppa gaat gewoon weer verder waar we gebleven waren.

Helaas wat rustiger aan

Ik wilde weer lekker veel gaan wandelen, in de sportschool ging het trainen ook lekker maar helaas moet ik rustiger aan doen. Op mijn werk heb ik een doos uit mijn handen laten vallen bovenop mijn voet zeker vanaf 1,5 meter hoogte viel de doos van 15- 20 kilo met iets van metaal erin bovenop mijn voet. Enorme pijn op dat moment die alleen maar erger werd. Naar huis rijden was niet fijn maar de dagen ernaar ging het steeds beter. Toch moest er een bezoekje aan het ziekenhuis plaats vinden. Als ik niet veel voel ga ik dus weer alles gebruiken en doen wat ik wil. Pallets met enorm veel boeken verplaatsen en gewoon 8 km wandelen. Nou dat was dus niet slim want die voet doet sinds toen enorm veel pijn. Een bezoek aan de huisarts en een foto maken in het ziekenhuis. Gelukkig niet gebroken maar wel zwaar gekneusd.

Dit betekend veel rusten en dat is waar ik niet goed in ben. Toch moet het want die voet moet beter worden zodat ik in het nieuwe jaar weer lekker kan gaan wandelen. Kleine stukjes wandelen dat ga ik toch wel doen. Ik mis Kraaltje en Croosje want ik heb een paar weken niet gekund dus daar gaan we echt weer even heen.

Wat ik dan wel wil proberen te doen deze maand

Lekker lezen, kerstfilms kijken, creatief bezig zijn, WK wedstrijden kijken, het huis in kerstsfeer brengen, naar de kerstmarkt met mama, wandelen door het dorp die in kerstsfeer komt, terugkijken op afgelopen jaar en nadenken over volgend jaar. Wat vooral belangrijk is, genieten van alle momenten en gewoon vrolijk zijn. Mensen die zeiken lekker laten zeiken en doen waar ik zin in heb. Genieten van mijn vrije dagen tussen kerst en oud en nieuw. In de avonden lekker ontspannen met een dekentje op de bank en een goed boek erbij en dan ben ik helemaal tevreden. Het creatief bezig zijn kan nog steeds met wat inspiratie die ik al een tijdje heb staan op mijn pinterest bord.

Geniet van december, geef de vrolijke vibes door en voor mij wordt het elke dag Pokémon dag.