glitterend

Op de planning december; glitterend de maand door

Glitterend de maand december door. Ja dat lijkt me wel wat. Met glitterend bedoel ik genietend, doen wat ik wil naast de verplichte dingen en letterlijk glitterend want de glitters zijn er volop in huis en op mijn werk. Heerlijk de kerstversiering die zowel thuis als op het werk  is opgehangen en opgetuigd. 

De kerstboom opgetuigd

Dit jaar was ik heel stellig; De kerstboom komt in huis! Ja ik wist het al heel lang wat ik dit jaar wilde. De kerstboom die ging er komen dit jaar. Ondanks dat het fijn was vorig jaar om weinig troep in huis te hebben miste ik de sfeer die erbij kwam. Het optuigen wat veel werk is maar toch zo leuk is om te doen. Naar de kerstboom staren als ik in de ochtend wakker wordt. Al de glitters te zien als ik een boek aan het lezen ben op de bank. Het hoort er gewoon bij. Ik wilde op vrijdag 8 december de kerstboom op gaan zetten. Thuis was er alleen een ander plan. Er was ruimte voor me gemaakt om het afgelopen weekend te doen en dat was zo lekker. Heel het weekend ermee bezig geweest. Na het optuigen moesten we hem nog katproof maken wat een klein ratje zat er alweer aan te knagen maar juist het katproof maken heeft heel leuk uitgepakt. De boom is weer prachtig geworden en blij met de keuze om hem op te tuigen.

glitterend

Op de planning voor de maand december

Deze maand staat er zo weinig gepland voor nu. Ik denk wel dat december voorbij gaat vliegen ongemerkt. Op het werk is het echt wel druk met de laatste projecten van het jaar maar ook de kerstkaarten, menu’s en wat er nog meer aan het eind van het jaar bij komt kijken. De dag vliegt voorbij en de mailbox komt niet leeg. December laat ik expres leeg op mijn kalender. Een maand waar ik van wil genieten en bewust tijd nemen voor dingen. Met mijn ouders en zus ga ik gezellig naar de kerstmarkt in het dorp. Even een rondje langs alle kraampjes en wat leuke dingetjes kopen bij plaatselijke ondernemers. Ik hoop wat leuks te vinden weer bij Appeloogje. De avonden thuis wil ik naast het huis onderhouden creatief bezig zijn en lezen. Lezen in een kerstboek en kleuren in een kerstboek. Journalen en halen. Het hoeven geen grote projecten te zijn maar wel fijne dingen om te doen.

De kerstdagen zijn voor familie, samen zijn, films kijken en lezen. Dit jaar geen vrije dagen tussen kerst en oud en nieuw. Na jaren werk ik tussen kerst en oud en nieuw en dat vind ik helemaal niet erg. Het zijn maar drie dagen en dan is het alweer weekend. Onze hele verdieping is versierd en daardoor is het nog gezelliger.

Ik wens je een mooie maand december ga hem glitterend aan en geniet ervan!