energie verdelen

Op de planning; Energie verdelen

Energie verdelen voor heel veel dingen dat is wat ik in november wil doen. Lezen schoot er de afgelopen maanden bij in. Natuurlijk las ik nog wel maar niet uren achter elkaar. Dus ik wil mijn energie verdelen over de dingen die ik leuk vind.

Energie verdelen…..

November betekend dat de laatste twee maanden van 2021 zijn aangebroken. De tijd vliegt voorbij en waar ik denk lekker de tijd te nemen om vijf, zes boeken of zelfs zeven per maand te lezen valt dat de laatste tijd toch vies tegen. Ik heb zelfs me moeten afmelden om proef te lezen. Dat doe ik liever niet want het is heel erg leuk maar het moest. Ik wil deze maand dus echt tijd nemen om te lezen. Ik ga niet zeggen ik wil zo veel boeken lezen of zoveel bladzijdes per dag maar gewoon no pressure lezen. Heerlijk is dat om te doen en ik heb echt de tofste boeken liggen om te lezen dus dat is mijn probleem zeker niet.

Mijn probleem is mijn vermoeidheid na het werk, de energie die mijn werk en de randzaken eromheen kosten. Wanneer ik dan ga lezen ben ik te moe of kom ik zo tot rust dat de slaap me overvalt. Dit geld niet alleen voor lezen maar ook voor tekenen, kleuren, Pokémon spelen, trainen, mijn blog. Eigenlijk alles de afgelopen tijd en daarom wil ik tijd nemen voor een aantal dingen.  Mijn energie beter gaan verdelen want de dingen die ik niet kon doen geven me ook energie en juist positieve energie. Dus energie verdelen is het beste wat ik kan gaan proberen.

Verder op de planning

Deze maand zijn onze mama’s jarig dus dat gaan we vieren, heb ik een event van Flexpower waar ik echt heen wil gaan (goed mijn energie verdelen dus). Gaan we lekker wandelen in het bos en op bezoek bij onze vriendjes Twister en Kraaltje en Croosje. Zal ik mijn hardlooptrainingen gaan doen waar je meer over kan lezen in een andere post. Verder wil ik lekker thuis zijn en het daar knus en gezellig hebben want dat vind ik toch wel het fijnste en daar laad ik enorm van op.

energie verdelen

Fijne dag en geniet van de kleine momenten van de dag.