feestelijke

Op de planning februari 2019

Voor ons is februari een feestelijke maand. Het is de maand dat wij er samen voor kozen om voor elkaar te kiezen. Op 2 februari 2006 spraken we af, we dronken wat samen in een restaurant en het voelde goed. Vanaf die tijd zijn we nooit lang bij elkaar vandaan geweest. Dit jaar vieren we dat we dertien jaar samen zijn. Een lange periode met ups and downs maar altijd weet ik dat we er voor elkaar zijn en elkaar vrij laten om te doen wat we leuk vinden.

Vorig jaar was ik niet thuis toen we twaalf jaar samen waren. We doen er niet echt echt wat aan maar toch een klein beetje wel. Ik vind het wel leuk om erbij stil te staan. Het is toch bijzonder om zo veel jaar met elkaar samen te zijn en te delen. We zijn een aantal jaar uit eten geweest en hebben een aantal jaar thuis en gezellige avond gemaakt. Dit jaar gaan we denk ik wel weer uit eten maar zeker weten doe ik het nog niet we zien het wel op de dag zelf. Ik geef er zeker een feestelijke tint aan.

Deze maand staat er wat super tofs op de planning namelijk een date met de Anita meisjes! Ik reis af naar het oosten van het land waar we een workout gaan krijgen in een zwembad. Hoe en wat dat weet ik niet precies maar het is met de Anita meisjes dus het word zeker leuk. Ik blijf die nacht in het oosten van het land want als ik toch daar ben dan kan ik het net zo goed combineren. Bij Nicole is mijn slaapadres zodat wij de volgende ochtend samen kunnen hardlopen en kunnen bijkletsen in real life.

Een kleine greep uit wat ik wil doen in februari 2019

De boeken die ik wil lezen; Aiki van Jean Phillippe Desbordes, De meisjesmagneet van Jackie van Laren, Houden van dingen die niet perfect zijn van Haemin Sunim en Jij ik alles van Cahterine Isaac. Deze boeken hoop ik te lezen en nog een paar meer maar laten we deze eerst proberen uit te lezen.

De kilometers die ik wil maken; Twee keer per week gaan de hardloopschoenen aan en proberen er een derde training een keer bij te pakken. Één keer voor een minimaal 5 km rondje, de tweede keer voor een langer loopje. De korte rondjes zal ook wat tempo in gaan zitten om te kijken of ik de snelheid wat kan gaan opschroeven. Op de zondag is het tijd voor de langere loopjes. Deze maand hoop ik de 9 km aan te tikken. Dat moet zeker gaan lukken. In de sportschool ga ik er wat andere oefeningen aan toe voegen en ik wil tijd maken om wat yoga oefeningen te doen of de yoga les in de sportschool te volgen.

Wat voor plannen heb jij voor deze maand?