14

Op de planning februari 2020 – 14 jaar

Vandaag is het 02-02-2020 een hoop tweeën een mooi getal. Het is de trouwdag van Maxima en Alexander in 2002 wat heel erg mooi was. Voor mij is 02-02 mooi omdat wij op deze datum in 2006 besloten om samen te zijn. 14 jaar later denk ik daar nog zo over. We hebben het nodige meegemaakt van een auto ongeluk tot janken van het lachen toe door de bank zakken en we hopen nog meer moois mee te gaan maken samen.

Midwintermarathon

Gezellig met mijn man samen zijn op 02-02-2020 wanneer we 14 jaar samen zijn dat doe ik niet. Ik doe wat wij al 14 jaar doen. Doen wat we willen en dat ga ik vandaag doen en hij ook. Terwijl hij lekker voetbal kijkt vertrek ik met Rianne naar Apeldoorn. Dankzij Flexpower mag ik meedoen aan de Midwintermarathon. Eerst zou ik de 10 mijl doen maar dat wordt nu de 8 km. Iets met een lies die vervelend was en toen mijn rug en nu ga ik lekker genieten. Ik zie wel wat deze 8 km wordt.

Later deze maand hoop ik nog een leuk event te hebben maar op dit moment weet ik nog niet of dat doorgaat. Zodra ik daar meer over weet dan laat ik het weten.

Gezondheid

Kwa gezondheid hoop ik dat er een aantal dingen duidelijk zullen worden. Het lijkt er nu sterk op dat ik weer een allergie ergens voor ontwikkeld heb. We zullen wat bloedonderzoek moeten afwachten en kijken hoe ik op allerlei dingen reageer. De komende maand hoop ik wel meer goede dan slechte dagen te hebben. Slechte dagen betekend; diarree, misselijk, koud, warm, trillerig, geen honger, geen dorst, vergeetachtig, concentratieverlies en heel erg moe. Niet echt leuk en zeker niet hoe ik normaal ben.

Als alles lekker gaat kan ik mijn trainingen doen zoals ik ze ingepland heb en eens zien hoe ik er dan over een paar weken voor sta. Naast trainen in de sportschool wil ik elke dag even op mijn matje liggen om oefeningen te doen en de hoofdstand oefenen. De hoofdstand is echt leuk en uitdagend. Toch zie ik al progressie en dat is erg leuk.

Wat ik verder doe deze maand? Vijf dagen per week werken. Ik heb een stapel mooie boeken nog om te lezen dus wil ik proberen zo veel mogelijk rust te pakken met een boek in mijn handen en die pagina’s verslinden. Wandelen en in huis wat verder met opruimen want dat is toch wel heel fijn een opgeruimd huis. Gewoon een kast per keer niks grote schoonmaak gewoon klein beginnen.

14 jaar samen echt een mijlpaal hoor!
Hoe lang ben jij al samen met je partner?