kleurtechniek

Op de planning Februari 2021; kleurtechniek ontwikkelen

Een maand waarin ik me wil ontwikkelen is februari.  Wat wil ik ontwikkelen dan? Mijn kleurtechniek wil ik verder ontwikkelen. Verder denk ik dat het een vrij rustige maand gaat worden, althans dat zou ik wel fijn vinden. 

Februari de maand dat wij vieren dat we 15 jaar samen zijn. Wij vieren dit eigenlijk nooit echt, vaak reden we naar de McDonalds voor een romantisch diner of maakte ik een taartje en dat was het. Meer zal het zeker niet worden want beiden zijn we geen feestbeesten. Ik vind het wel heel fijn dat we al zo’n lange tijd samen zijn en nog steeds lekker kunnen genieten samen en lachen.

Boeken lezen

Elke dag lezen dat lukt me vaak niet. Het hoeft ook niet maar ik vind het jammer dat ik het vergeet of niet doe want ik vind het erg fijn. Deze maand staan er weer een aantal boeken op mijn lijstje die ik wil lezen; Susanne Koster – Alles voor jou, Elvin Post – De cursus, Haemin Sunim – Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. In Anne Frank het Achterhuis ben ik al begonnen in januari en daar lees ik elke keer een stukje uit, deze maand zal ik daar zeker in verder lezen. Naast deze boeken hoop ik er nog meer te lezen maar laten we eerst deze uitlezen en dan zie ik weer verder.

Wandelen

Wandelen is mijn gedachtes verzetten, is ontspannen en bewegen. Dus wil ik dat deze maand zeker weer meer doen. Het lastige is de avondklok. Hopelijk loopt de avondklok nog maar tot en met 9 februari dan kan ik daarna weer wat makkelijker naar buiten. Vaak ga ik namelijk pas na 8 uur of zelfs na 9 uur wandelen. Het is dan heerlijk rustig en dat vind ik het fijnst. Als het niet anders kan dan zit ik al te denken om in de ochtend ook een klein rondje te gaan wandelen maar ik moet even uitvinden hoe dat met het werk gaat passen en mijn slaapritme.

Boek project finishen

Deze stond er vorige maand al en ik laat hem erin staan tot hij af is. Want ik wil dat het afgemaakt wordt. Een creatief project waar ik in 2019 mee begon stagneerde maar ik ben wel heel benieuwd naar het eindresultaat. Wanneer je benieuwd bent naar een eindresultaat is de enige oplossing afmaken en dat ga ik doen. Wanneer dat is de vraag maar daarom is dit mijn stok achter de deur. Einde van de maand minimaal de helft gedaan hebben is nu het doel.

kleurtechniek

30 day challenge

De 30 day challenge van deze maand wordt een challenge met kleurpotloden. Ik wil mijn kleurtechniek ontwikkelen. Ik weet dat ik beter kan kleuren. Het kleuren van afgelopen maand was zo fijn maar ik hield het alleen bij stiften en kon daar wel mee uit de voeten maar ik weet dat ik beter kan en daarom ga ik mezelf verder ontwikkelen in mijn kleurtechniek. Met behulp van wat video’s zal ik ermee aan de slag gaan. Ik ben heel benieuwd wat ik ga leren.

Maak er een mooie maand geniet van de kleine dingen. Ga naar buiten wanneer het mag en zorg voor die natuurlijke vitamine D. Blijf gezond!

Veel liefs