Fietsen

Op de planning februari 2022 lekker fietsen

Januari eindigde heel erg vreemd maar gelukkig kon ik eenmaal thuis lekker fietsen. Fietsen zal ik deze maand veel gaan doen. Wij kochten afgelopen weekend namelijk een hometrainer. Toen hij binnen was natuurlijk even getest maar maandag en dinsdag ben ik begonnen met lekker fietsen. Beide keren 10 minuten om op te bouwen. Een vlog aan en trappen maar. 

Lekker fietsen

Een fiets in de woonkamer je zal het maar hebben. Wij hebben dat nu en heel eerlijk het stoort me totaal niet. Tijdens het kijken van een vlog of serie kan ik lekker actief bezig zijn en werken aan mijn conditie. De fiets kan op diversie standen in zwaarte gezet worden. Zo kan ik op mijn gemak fietsen of mijn benen laten branden. Het is de bedoeling om op te bouwen. Daarom ga ik nu proberen om elke dag 10 minuten te fietsen. Na de 10 minuten ga ik dit uitbouwen. Lekker mijn benen laten wennen. Ik ben niet de enige die de fiets gebruikt want mijn vriend is ook lekker aan het fietsen. Van de zomer kunnen we lekker buiten ook eens gaan fietsen onze conditie gaat top worden.

Creatief met Pokémon

Later deze maand ga ik denk ik een post maken over mijn Pokémon creaties. Ik heb namelijk best veel Pokémon kaartjes en het is leuk om er meer mee te doen dan alleen sparen. Op TikTok kwam ik wat leuks tegen en daar ben ik zelf mee aan de slag gegaan. Momenteel heb ik twee creaties gemaakt maar ik ga daar zeker mee verder en kijken of ik nog kan verbeteren en ik weet zeker dat het kan.

Verder in februari

Op 2 februari hebben wij ons 16 jarige jubileum. Om dit te vieren gaan we later in de week samen uit eten bij een fijn restaurant waar we al vaker zijn geweest. Heerlijk om lekker even uit eten te gaan en te genieten dat er eten voor ons klaar gemaakt wordt. Deze maand zal verder niet heel spectaculair worden aangezien ik veel met mijn werk bezig zal zijn en daar de nodige energie in gaat zitten. Natuurlijk gaan we naar onze ouders, gaan we wandelingen maken in het bos en gaan we onze vriendjes bezoeken bij de kinderboerderij. Ik hoop wat meer te gaan lezen en verder zal ik het echt even per dag bekijken waar ik of wij zin in hebben.