lekker haken

Op de planning februari – Lekker haken en ontspannen

Februari wil ik lekker haken en ontspannen. Het jaar is echt chaotisch van start gegaan op werkgebied en dat neem ik dan toch mee in mijn energie. Mijn energie liep leeg de afgelopen maand en dat wil ik echt weer aanvullen door rust te nemen op een ontspannen en leuke manier. Niet alleen maar zitten en tv kijken want daar wordt ik niet gelukkig van. 

2 februari 2006

17 jaar geleden op 2 februari 2006 in Lekkerkerk kozen we ervoor om samen te zijn. 17 jaar geleden wauw dat is echt lang geleden maar ik weet echt nog sommige dingen heel goed. Andere dingen totaal niet meer wat wel heel jammer is. We woonden beiden nog bij onze ouders en nu wonen we samen al heel wat jaren in ons huisje. In een dorp, wat ik totaal niet had verwacht dat mijn vriend hier zijn draai zou kunnen vinden. De rust van het dorp daar genieten we van en samen met onze katjes zijn we compleet…… of toch niet. Het kriebelt namelijk al heel lang nog een katje erbij en ik wil vissen maar waar zou ik die neer moeten zetten en waar kies je voor. Dus alles is nu nee we zijn momenteel compleet met ons viertjes.

Lekker haken en ontspannen

Op dit moment ben ik aan het haken, technieken aan het leren en echt dingen maken. Heel tof om van niets naar iets te gaan. Mijn eigen ontwerp te kunnen dragen maar vooral om ermee bezig te zijn. Project twee komt wel goed maar project drie geen idee. Als het niet lukt was het leuk om bezig te zijn. Gewoon proberen want als je niet probeert heb je geen idee of je het wel of niet kunt. Haken vind ik een vorm van ontspanning. Ik weet nog dat toen ik ongeveer achttien was ik een sjaal aan het breien was. Echt een enorm lange sjaal en dan waren we tv aan het kijken en ik zat in de draaistoel mijn sjaal te breien en tv te kijken. Nu ben ik aan het haken en tv aan het kijken. Iets meer opletten nu maar ik vind het zo ontspannend. Ik ben hierdoor veel minder met mijn telefoon bezig wat ik enorm fijn vind want instagram kan je opslokken. Wel deel ik daar updates van het haken en wat ik doe dus als je updates wilt check me daar ook zeker.

lekker haken

Hoe ik nog meer wil gaan ontspannen dat weet ik nog niet helemaal. Op mijn werk probeer ik in de pauzes te puzzelen, woordzoekers heerlijk even mijn gedachtes verzetten. Het zou wel lekker zijn als de zon wat meer gaat schijnen want dan kan ik heerlijk ontspannen van een wandeling. De zon op mijn huid voelen en genieten van buiten zijn. Verder ontspan ik met yoga, trainen in de sportschool en lezen.

De temperaturen gaan gelukkig iets omhoog dus ik hoop echt dat we de zon meer gaan zien en daar van kunnen genieten. Als het wat warmer is kunnen we lekker naar het bos voor een mooie wandeling en langs onze vriendjes van de kinderboerderij.