de planning

Op de planning in 2022

Op de planning in 2022 is als een lege agenda voor me hebben. Dat heb ik letterlijk ook. Een mooie oud roze agenda met 2022 in goud folie. Een simpele agenda maar wel lekker overzichtelijk. Gaat er veel op de planning komen dit jaar? Wanneer zal ik vrij nemen? Als ik het even snel uitreken heb ik ongeveer 8 weken dat ik vrij kan nemen. Daarin zou ik graag wel wat leuke dingen willen doen maar zullen er dan dingen open zijn om heen te gaan of wordt de planning weer totaal omgegooid. Laten we naar de positieve dingen kijken en de ideeën die ik heb om te gaan doen. 

Hertengeweien zoeken

Herten verliezen één keer per jaar hun gewei en die valt dan gewoon af. Het is legaal om een hertengewei dat je vind mee te nemen. Ik zag dit vorig jaar in de vlog bij Enzo Knol en het zag er zo leuk uit. Ze moesten echt goed zoeken om een gewei te vinden maar ze vonden echt mooie exemplaren. De zoektocht ernaar dat lijkt me enorm leuk. Ik hoef geen twintig geweien aan mijn muur te hebben hangen dat zeker niet. Daarnaast wanneer je op zoek bent naar een gewei loop je in een prachtig gebied. Dit lijkt me super leuk om samen met iemand te doen en dan te genieten van de dag. Lekker een paar uur struinen door het gebied lekker wat eten en drinken en hopelijk een mooi gewei te vinden.

Seizoenen ervaren

De seizoenen ervaren kan je op verschillende plekken. In mei moet ik een dag vrij houden en richting Nicole rijden want dan als ik het goed heb schijnt de rhododendron prachtig te bloeien. Hier bij ons zie je deze niet zo veel maar bij haar schijnt dat prachtig te zijn. Dat is net zoals de heide wanneer hij helemaal gekleurd is. Twee jaar geleden was ik met Rianne echt aan het einde van het seizoen er. We waren echt te laat om de prachtige kleuren te ervaren. Het lijkt me tof om dit jaar de heide wel te zien in zijn volle glorie. Herfst kent ook vele kleuren maar hier in het Zuid Hollandse landschap is het zeker anders dan dat je in de echt bossen van Brabant of Overijssel hebt. Een ritje met de auto naar een mooi bos hebben we zo gemaakt he moet het alleen even doen.

Creatieve projecten oppakken en uitwerken

Mijn creatieve projectjes blijven doorschuiven en doorschuiven. Ik wil daar echt mijn tijd en energie insteken. Lastige is van wat ik in mijn hoofd heb om op papier te krijgen. Het idee zit er maar tevreden zijn met het idee wat ontstaat op de computer en uiteindelijk op papier dat is vaak nog wel even anders. Dat bijna gelijk krijgen daar wil ik gewoon mee aan de slag gaan. DonderDesign gaan uitbreiden, de tijd erin steken en hopen dat mensen het leuk

Verder op de planning in 2022

Zoals je hierboven leest staat er niet heel veel op mijn planning. Geen grote doelen of plannen en dat is zeker niet nodig want van heel veel dingen kan ik genieten.  Ik hoop dit jaar te kunnen genieten van veel kleine dingen eigenlijk. Lekkere lente dagen lezend op het balkon, bezig zijn met mijn planten, wandelen met mijn vriend, nieuwe kinderboerderijen bezoeken. Veel bezoekjes aan Kinderboerderij De Kraal zodat Kraaltje en Croosje ons nog beter herkennen. Samen met Rianne weer eens de skeelers onderbinden en lekker een rondje maken. Met mama fietsen door ons mooie gebied en met papa naar Rotterdam om te fotograferen. Die stad verveelt nooit en blijft vernieuwen maar ik kom er te weinig om rustig doorheen te wandelen. Ik sjees er met mijn auto altijd doorheen en dan heb je geen tijd om al het moois te bekijken.

Ik hoop veel mooie boeken te mogen lezen en jullie daarvan te voorzien van een recensie. Het aantal boeken wat ik hoop te lezen? Laten we het proberen om er 37 te lezen. Gewoon een mooi streven. Vorig jaar haalde ik 36 niet maar ik weet dat ik het wel kan om 3 boeken of zelfs 4 per maand te lezen. Gewoon de tijd ervoor nemen en vaker die telefoon wegleggen.

In 2022 gaat de planning vanzelf vol raken en zullen de dagen en weken weer voorbij vliegen.