januari

Op de planning januari 2018

Na alle drukte van verjaardagen in november en de feestdagen in december is het tijd voor een rustige maand genaamd januari. Tijd om bij te tanken, weer in een ritme te komen om doelen en wensen in te plannen. Een maand waarin ik vaak vooral vooruit kijk en weinig op de planning heb staan.

Natuurlijk heb ik niet de komende 31 dagen helemaal niks te doen. Nee ik moet gewoon elke werkdag werken maar verder staan er geen uitjes, verjaardagen, events of iets dergelijks gepland. Toch heb ik een aantal dingen die ik wil gaan doen deze maand.

  • Vijf boeken lezen
  • Hardlopen en dan graag 10, 12 & 14 km op de zondagen
  • Een paar avonden per week creatief bezig zijn
  • Trainen in de sportschool met aan het einde van de maand al een klein beetje resultaat
  • Fotograferen

Vijf verschillende dingen maar wat ik graag doe. De boeken liggen al klaar, de routes heb ik al uitgestippeld, de creatieve activiteiten weet ik al, de trainingen staan gepland en een fotografie projectje die ga ik nog opzoeken maar dat gaat ook gebeuren.

Heb jij na de drukke decembermaand een rustige maand
of heel veel te doen in januari?