januari 2019

Op de planning januari 2019

Januari vind ik altijd een erg fijne maand na de drukke december maand. Alles lijkt een stuk rustiger, mensen zijn minder gespannen. Dat merk je direct in de supermarkt en in het verkeer. Laten we sowieso ons wat minder haasten want het heeft helemaal geen zin. Je bent nergens sneller door gehaast te doen dus doe even lekker rustig aan.

Voor deze maand heb ik naast dat ik elke werkdag moet werken geen afspraken staan. Geen lezingen, geen meeting, geen groepsworkout. Echt even rust in de agenda. Natuurlijk staat er nog genoeg in mijn agenda. Twee keer in de week naar de sportschool en twee keer hardlopen. Naar mijn ouders, huishoudelijke klussen en werken aan een website. Daarnaast verder met de verbouwing van ons woongedeelte waar we op tweede kerstdag mee zijn begonnen. Stilzitten wordt het dus zeker niet.

Een kleine greep uit wat ik wil doen in januari 2019

De boeken die ik wil lezen; Nooit meer bananen van Job Pennekamp, Trainen als een topatleet van Annemerel de Jongh, Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers, IJskoud van Suzanne Vermeer en finishen De Bullet Journal methode van Ryder Carroll.

De kilometers die ik wil maken; Twee keer per week gaan de hardloopschoenen aan. Één keer voor een 5 km rondje, de tweede keer voor een langer loopje. De 5 km rondjes zal ook wat tempo in gaan zitten om te kijken of ik de snelheid wat kan gaan opschroeven. Op de zondag is het tijd voor de langere loopjes. Deze maand hoop ik de 8 km weer aan te tikken. Wanneer dat lukt zit ik perfect op schema.

Fotografie; ik ben bezig met de fotografiecursus landschapsfotografie van Kamera Express. Deze cursus wil veel aan doen deze maand. Luisteren, kijken en toepassen.

Wat voor plannen heb jij voor de eerste maand van het nieuwe jaar?