Anita

Op de planning januari 2020 – Flijmscherp met Anita

Januari 2020 is begonnen! Dit weekend is de kerstboom afgetuigd. Zijn alle versieringen en lampjes in een doos gegaan en hebben we het voor de komende 11 maanden niet meer nodig helaas. Het stond heel gezellig maar we gaan ook gelukkig weer over tot de orde van de dag. Weer regelmaat want ik was soms flink kwijt welke dag het was.

Flijmscherp met Anita

In het vorige jaar kon ik al een datum blokken in mijn agenda en in december kregen we de verdere info. Op zaterdag 18 januari is er een Anita event; Flijmscherp met Anita. Dit event staat in het teken van hun nieuwe collectie én het 10-jarig jubileum van de besteller de momentum. Dit wordt niet alleen kijken naar de nieuwe collectie, nee wij mogen met de nieuwe collectie lekker aan de bak. Met een workout door Flijmscherp. Ik heb hier heel veel zin in. Sowieso om de collectie te zien maar ook een heel deel van de Anitaladies ♥

Anita

Heel eerlijk is het Anita event het enige grote wat gepland staat en dat vindt ik helemaal top. December was druk en chaotisch genoeg dus even tijd voor de normale dingen. Welke normale dingen? Werken, het huishouden, wandelen in het bos, normale avonden thuis met een gezonde maaltijd en lekker lezen en sporten.

Natuurlijk staan er wat kleine dingen gepland. Deze maand staat er een update afspraak met mijn trainer om te kijken hoe het gaat met mijn schema. Moet ik even langs de fysio om naar mijn rug/heup/bil te laten kijken. Iets wat terugkerend is maar waar ik helaas geen pijnstillers voor kan slikken. (Allergisch) Daarnaast moet ik en wil ik echt weer wat kilometers gaan hardlopen. Met het oog op 2 februari de midwintermarathon is dit ook echt wel belangrijk. De 16.1 km ga ik niet meer doen, het wordt 8 km wat voor nu ver zet is zeker aangezien er ook wat hoogtemeters in het parcours zitten dus dat wordt spannend.

Verder wil ik starten met mijn 20 van 2020 lijst, opruimen/uitzoeken, kleuren en lezen. Gewoon rustig aan starten maar de eerste tussenstappen alvast maken.

Ik ben heel benieuwd naar het Anita event,
wat wordt bij jouw waarschijnlijk het hoogtepunt van januari?