juli

Op de planning juli 2018

De maand juli heb ik een leuke date op de planning. Een date met hele grote wezens en dat zijn Dino’s ja daar kijk ik echt naar uit want met wie ik ga is ook erg leuk. Natuurlijk staat er meer op de planning dan alleen maar dit. Ik neem je weer even mee met wat ik deze maand zou willen gaan doen.

Zaterdag 7 juli is er in het Isala theater een lezing van reisfotograaf Joel Santos. Het is georganiseerd door Kamera Express en is van tien uur tot half één. Zijn foto’s zijn echt heel erg mooi en ik ben benieuwd wat hij allemaal te vertellen heeft. Het is wel in het Engels wat het een klein beetje lastiger maakt dan in het Nederlands maar ik ga gewoon heel goed opletten.

Jurassic Kingdom komt deze maand naar Nederland. De dino’s zullen van 7 tot en met 29 juli in Schiedam te zien zijn in het Beatrixpark. Als ik dino’s lees of zie dan denk ik direct aan Eveline. Die is gek op dino’s en het zal je dan zeker ook niet verbazen dat wij hier heen gaan want ik vind dino’s ook al heel mijn leven zo gaaf en bijzonder. Ik heb echt al zin in deze dag sinds we hem in mei hebben gepland binnen een paar minuten. Heerlijk als je gewoon een afspraak kan plannen binnen no-time. Dus 15 juli gaan wij dino’s kijken samen met haar man, zoontje en mijn zus.

Dit zijn de twee hoofd events die in mijn agenda staan daarnaast is het gewoon elke dag werken en dat wordt ook wat drukker voor mij want mijn collega gaat op vakantie. Ze wisselen elkaar allemaal lekker af maar als deze collega op vakantie is dan valt er voor mij echt een heel stuk weg dus het is zeker even anders. Gewoon de focus op belangrijkste eerst en goed plannen. Al is dat goed plannen meer aan de klanten dan aan mij want ze hebben altijd last minute klusjes.

Deze maand wil ik me ook echt focussen op time management. Ik volgde niet voor niks een workshop. Je kan niet gelijk alles veranderen natuurlijk en ik moet kijken wat voor mij fijn werkt. Belangrijk punt noteren wat ik wil/moet doen, wat prioriteit heeft en wat niet. Ik ben dan ook mijn eigen notitielijsjte aan het maken. Mijn eigen notitielijstjes maken vind ik leuk, mijn werk combineren met iets voor mezelf dat is toch leuk. Over time management ga ik artikelen schrijven uit mijn ervaring. Wat werkt, wat heb ik geleerd, hoe pas ik het toe.

Deze maand hoop ik ook een flinke slag te slaan in de recensie boeken want er liggen er echt heel veel. Niet allemaal heb ik ze aangevraagd, er zijn een hoop boeken binnen gekomen die ik niet aangevraagd heb maar zeker wel mijn interesse hebben gewekt.

Wat ik verder deze maand wil doen zijn kleine dingen eigenlijk een beetje zoals de vorige maanden blijven doen

  • Vier boeken lezen
  • Wandelingen maken
  • Fietsen
  • Tekenen
  • Trainen in de sportschool
  • Fotograferen
Wat heb jij op de planning voor juli?