nieuw

Op de planning juli 2020 – Een nieuw half jaar

Voor mij is juli  de start van een nieuw levensjaar. Net 35 geworden en een nieuwe maand gestart. Een nieuw half jaar waar heel Nederland naar uitkijkt. Wat gaat de laatste helft van 2020 ons brengen.

Covid-19

Het nieuwe normaal wat wordt dat precies. Wanneer spreek ik weer met meer mensen af, zie ik vrienden weer die we nu een heel tijd niet gezien hebben. Hoe staan hun in deze situatie. Wanneer zijn er weer events en hoe gaat dat dan. Het laatste event knuffelden we er nog op los maar nu zie ik mezelf dat niet doen. Toch gaan we langzaam terug naar normaal. De sportschool is sinds 1 juli ook binnen weer open. Wij hoeven gelukkig niet meer te reserveren en kunnen gaan trainen wanneer en hoe lang we willen. Terug naar normaal maar toch blijf ik nog heel afwachtend.

Geen 10.000 stappen meer

Meer dan twee maanden liep ik elke dag meer dan 10.000 stappen per dag. Dit wilde ik ook graag doen een periode lang en dat heb ik nu gedaan. Hoe fijn ik het ook vond om te wandelen en nog even actief te zijn stop ik ermee. Geen verplichte 10.000 stappen meer per dag. Waarom? Omdat ik genoeg beweeg op een dag en het niet alleen om de stappen die je et op een dag. Als ik ruim een uur train rekent mijn horloge dat maar oppervlakkig mee. Trainen kost veel tijd en om dan ook nog te gaan wandelen wordt een beetje veel.

Hardlopen

Hardlopen gaat weer fijn. Natuurlijk heb ik soms geen zin maar het is veel fijner als ik wel ben geweest dan dat ik niet ga. Het schema wat ik volg is goed te doen en vanaf deze week ga ik langere stukken aan elkaar hardlopen.

Wat ga ik deze maand of wat wil ik deze maand doen

  • Ik ga weer trainen in de sportschool
  • Blijven trainen thuis
  • Tijd nemen om te lezen al is het elke dag maar een paar bladzijdes
  • Cheer kijken

Het zijn niet veel dingen die er op de planning staan vooral omdat ik niet weet hoe alles gaat verlopen.