schema

Op de planning juli – Nieuw schema

De tweede helft van 2019 breekt aan. Wat een mooie momenten heb ik de eerste helft beleefd. Natuurlijk zijn er verdrietige dingen geweest en tegenslagen maar niet alles kan en wil ik hier delen. Wat er het komende half jaar gaat gebeuren weet ik allemaal nog niet. Ik heb één ding gepland staan over een paar maanden andere dingen staan nog niet vast. Tijd om er eens een schema bij te pakken om wat dingen in te plannen.

Hier ga ik nog niet uitkijken naar de andere maanden. Nu kijk ik alleen even naar wat er deze maand op de planning staat en wat ik wil gaan doen.

Events in de maand juli

Over de events in de maand juli kan ik heel kort zijn. Op dit moment staat er niks op de planning. Heel misschien staat er één event op de planning maar daar heb ik nog niks definitiefs over gehoord. Ik wil het na de afgelopen maand ook wat rustiger aan doen met weggaan. Het laatste weekend was echt top maar het hakt er wel in een weekend met enorm veel emoties, blijdschap, adrenaline van workouts enzo.

Wat ga ik dan wel doen?

We gaan deze maand eindelijk met vrienden uit eten. Dat staat al zo lang op de planning maar het moet wel uitkomen om lekker lang tijd door te brengen samen en niet even snel te moeten eten en weer weg te gaan. Zaterdag vier ik mijn verjaardag in het klein. Ik hou niet van grote verjaardagen en allemaal visite maar klein met mijn ouders, zus en schoonouders dat vind ik wel gezellig.

Deze week ga ik met een hardloopschema van start en kan ik met mijn nieuwe schema voor de sportschool beginnen. Heel benieuwd hoe ik beiden ga ervaren en wat het me gaat brengen. Het is een schema van sportrusten, ik hoor daar echt veel goeds over dus ik wil het zelf ervaren. Het lijkt me heel fijn omdat er minder kilometers wordt gelopen dan andere schema’s maar de intensiteit kan gewoon even zwaar zijn als een langere loop omdat je anders traint. Ik heb de laatste weken al wel wat lopen testen met de verschillende trainingen van sportrusten. De rustige loopjes ga ik zeker waarderen en merk ik aan dat het echt wel nuttig is om langzaam langzaam te gaan. Het voordeel van langzaam is het uithoudingsvermogen want ik hou het veel langer vol.

schema

Mijn stapel te lezen boeken

Het lezen ga ik ook zeker deze maand vaker doen. Het is zo fijn om lekker in de ochtend even te lezen. Rustig de dag beginnen. Aan het einde van de dag is het ook erg fijn om even tot rust te komen. Ik heb genoeg boeken om te lezen en zo divers. Het liefst wil ik ze allemaal tegelijk lezen maar dat is natuurlijk niet mogelijk. Eerst ga ik het boek van Queen of Jetlegs Noor de Groot uitlezen. Daarna….. nog geen idee.

Belangrijke is dat ik lekker even in een aantal boeken ga verdwijnen, mijn schema’s ga beginnen en een goede werkflow vind met mijn blog/vlog/insta. Het gaat soms niet zo soepeltjes als ik gewend ben. Daarom ook voor die drie dingen even een schema opzetten.

Welke boeken ga jij lezen deze maand?