juni

Op de planning juni 2018

De maand waarin ik geboren ben, juni. De maand van warme avonden, zondagse wandelingen, ijsjes  en nog veel meer lekkers. Ongeveer een jaar geleden kochten Rianne en ik al kaartjes voor een concert waar we nu eindelijk heen gaan en daar hebben we heel veel zin in het wordt Groots.

Het wordt Groots met een zachte G want wij gaan naar Guus Meeuwis in Eindhoven. Voor mij wordt dit de eerste keer, voor mijn ouders en Rianne de tweede keer. We gaan hierheen als cadeau voor mijn ouders hun trouwdag, wel een verlaat cadeau maar wij vonden dit een leuker idee om iets samen te doen dan een fysiek cadeau. Nu maken we er een leuke dag van als gezin. Erna moeten we natuurlijk ook nog wat eten voor we weer terug gaan en dat zullen we denk ik in het centrum gaan doen. Het gaat een leuke dag worden dat weet ik zeker.

Aan het einde van de maand ben ik jarig. Veel doe ik niet aan mijn verjaardag omdat ik gewoon niet van de drukte hou. Eigenlijk vier ik het gewoon liever niet, het heeft niks met leeftijd te maken, totaal niet maar ik vind het gewoon een beetje onzinnig. Ik vier het daarom ook klein.

Op de allerlaatste dag van de maand ga ik met Rianne lekker naar de sauna. Heel veel staat er niet op de planning. We hebben een feestje en een etentje aan het begin van de maand. Gezellig met vrienden uit eten en erna naar een feestje dus dit zal zeker een geslaagde avond worden. Verder hoop ik op veel lekkere weekenden waarin het fijn weer is en ik uren kan lezen in de zon.

Wat ik verder deze maand wil doen zijn kleine dingen eigenlijk een beetje zoals de vorige maanden blijven doen

  • Vier boeken lezen
  • Wandelingen maken met hardloopmeters
  • Fietsen
  • Creatief bezig zijn, tekenen en handletteren
  • Trainen in de sportschool
  • Fotograferen
Wat heb jij op de planning voor juni?