35

Op de planning juni – 35 jaar

De maand juni is mijn geboortemaand. Nog net, want de 28e is mijn geboortedatum, randje van de maand. Dit jaar mag ik 35 jaar worden. Dat klinkt toch wel even hoor 35. Een mooi getal. Gelukkig vier ik mijn verjaardag niet meer voor vrienden en familie dus is het makkelijker om het klein te vieren. Heel eerlijk ik had haast niemand kunnen uitnodigen want in mijn huis 1,5 m afstand houden is heel ingewikkeld. Hoe ik mijn verjaardag ga vieren is dus ook zeker nog even nadenken.

We mogen sinds 1 juni weer meer

Vanaf 1 juni mogen we weer meer en toch blijft mijn wereldje heel klein. Ik kijk de kat uit de boom want corona wil ik niet en zeker niet bovenop wat ik nu al heb. Ik heb al een herhaaldelijke uitnodiging van een café in de oude haven liggen maar mij ga je daar nog niet zien. Geen restaurant die mij nog gaat zien en het strand ook niet. Ik vermijd de drukke plekken en momenten. Wil ik wel ergens heen ga ik vroeg in de ochtend of laat in de avond. Verder ga ik naar mijn werk en verblijf ik lekker op mijn balkon waar mijn hooikoorts het toe laat. We hebben wel heel veel geluk met ons balkon van 6 meter. Geef me een stapel boeken, mijn laptop, wat lekkers en drinken en je hoort me uren niet. Zelfs mijn workouts doe ik op het balkon.

De grote stapel boeken

Je zou denken dat nu ik ,eer thuis ben er meer gelezen wordt. Helaas is dit niet waar. In de avond kan ik gewoon uren meekijken als mijn vriend Call of duty warzone speelt. Echt mega leuk om mee te kijken. Verder ben ik lekker in huis bezig met opruimen, schoonmaken en dan zet ik een podcast aan en vliegen de uren voorbij. De hooikoorts werkt ook zeker tegen bij lezen. Wanneer ik echt zo’n dag heb (dat zijn er momenteel best veel) dan heb ik mega moeite met lezen, concentreren en dan kom ik er niet in. Toch lees ik elke dag wel even al is het maar een bladzijde. Deze maand hoop ik wat meer te lezen want er ligt nog veel moois.

35

Nog steeds niet veel gepland

Je kon het net al een beetje lezen maar bij ons wordt nog niet veel gepland. Beter gezegt niks gepland. We houden ons aan de 1,5 m afstand, blijven zo veel mogelijk thuis, ik nies mijn elleboog zeiknat en hou mijn contacten beperkt. Het is nog even goed zo. Ik wordt 35 deze maand en ben heel dankbaar voor wie ik om me heen heb. Ik heb een fantastisch lieve vriend, top ouders, een te lieve zus, goede schoonouders en een paar vrienden die echt top zijn, verder een goede baan, een leuk huis en twee fantastisch katten. Ja het kan allemaal beter maar hier ben ik heel dankbaar voor en de laatste maanden nog meer gaan waarderen wat ik heb en wat ik kan.

Wat ik wel weet wat ik ga doen of wil gaan doen;

  • Elke dag de 10.000 stappen halen.
  • Elke dag lezen.
  • Meer yoga doen want het is erg fijn.
  • Ideeën uitwerken die ik voor mijn blog heb.

Ik wens je een fijne maand pas goed op jezelf en elkaar ♥