kont

Op de planning juni: schop onder mijn kont

Overal heb ik zin in om te doen maar het daadwerkelijk doen dat is toch wel een dingetje. In plaats van lezen ga ik uren naar Don Kaaklijn kijken op Twitch hoe hij Warzone speelt. Een game die ik zelf totaal niet kan spelen kan ik uren naar kijken hoe iemand anders hem speelt. In die tijd had ik veel andere dingen kunnen doen. De behoefte om te blijven liggen en niks te doen is vaak groter. Een schop onder mijn eigen kont mag ik mezelf echt wel gaan geven deze maand om meer te gaan doen. 

Een schop onder mijn kont

Soms moet je aan bepaalde gevoelens toegeven maar een schop onder mijn eigen kont mag ook best wel. Die schop ga ik deze maand geven. Gewoon weer lekker trainen, thuis, op mijn balkon, buiten of bij de sportschool. Het kan 10 minuten zijn maar het kan ook een uur zijn als ik maar beweeg en wat doe. Van bewegen voel ik me vaak zo veel fijner het zou fijn zijn om daar weer een gewoonte van te maken.

Niet alleen trainen wordt ik gelukkig van. Lezen, kleuren, verven, creatief bezig zijn dat vind ik mega relax dus moet ik dat zeker meer doen. Hierin geld ook zeker dat het niet uren hoeft. Één hoofdstuk, een stukje van een kleurplaat of het begin van een schilderij het is iets waar ik mee bezig ben. Die tijd voor mezelf nemen is belangrijk, de was ligt er morgen ook nog wel zolang de belangrijkste dingen maar schoon en opgeruimd blijven. In mijn plantjes vind ik ook een enorme rust en genot zeker als ik weer wat zie groeien.

Veel ga ik niet op de planning zetten voor deze maand. Geen mega stok achter de deur met een lijstje wat ik allemaal zou moeten doen maar gewoon één hoofdstuk lezen, een klein stukje kleuren, actief zijn zoals ik al hierboven vertelde het hoeft niet veel en lang te zijn als ik maar wat doe wat ik leuk vind.

Terwijl ik de dagen van de maand af ga vergeet ik bijna heel wat belangrijks; Ik ben deze maand jarig. 36 kaarsjes mag ik dan uitblazen, 36 wat een getal. Maar het belangrijkste van deze maand heeft al plaats gevonden als deze post online komt en dat is mijn vaccinatie. De eerste zit erin, het is geen garantie dat ik niet ziek wordt maar wel de kans dat ik minder ziek wordt. Omdat ik bij de risico groep hoor mocht ik mijn vaccinatie al halen anders was het nog een paar weekjes wachten geweest. Ik ben er heel blij mee tot nu toe.

Fijne maand juni, geniet van de mooie dagen maar weet ook te genieten van de dagen dat het regent of allemaal niet zo lekker loopt.