derde

Op de planning maart 2019

Dan zitten we opeens al in de derde maand van 2019. Het gaat natuurlijk weer hartstikke snel. Vorig jaar dacht ik nog om in maart aan de start te staan van de CPC voor de halve marathon. Op opa zijn verjaardag wilde ik daar weer staan maar het komt te snel, om een halve marathon te lopen. Het hoeft niet meer speciaal op die dag maar ik had het mooi gevonden het had ook een extra gevoel geweest. Wat staat er dan wel op mijn planning

Voor deze maand staat er nog niet heel veel op de planning. Ik heb in ieder geval wat te doen bij Rianne want die gaat verhuizen. Het is bijna zo ver, haar huis is af. De verhuiskaart is bijna af, ik wil nog een sticker voor de deur ontwerpen en dan moet er nog verhuisd worden. In de laatste maanden heb ik haar elke keer al voorzien van dozen maar die mogen nu ingepakt worden. Mijn taak is zeker de boekenkast. Netjes uitruimen en de boeken in de nieuwe boekenkast plaatsen. Een taak die ze wel aan mij over kan laten.

Verder behalve wat kleine dingen staat er nog niks op mijn planning. Er moet natuurlijk getraind worden voor de kwart marathon die ik volgende maand loop en dat hoop ik met veel plezier te doen deze maand. Mijn voordeel is vooral dat het in de avonden langer licht is en dat is echt win win situatie.

Een kleine greep uit wat ik wil doen in maart 2019

Natuurlijk hoop ik weer mooie en fijne boeken te lezen deze maand. Ik laat even open welke boeken ik wil gaan lezen. Er ligt een hele stapel boeken op me te wachten maar ik kijk echt even waar ik zin in heb. Moet ook wel eens kunnen om het gewoon aan mijn gevoel over te laten. Meestal lees ik dan ook het fijnst dan wanneer het moet.

In de sportschool maar ook thuis ligt de focus enorm hoog op mijn bovenlichaam. Ik moet mijn schouderbladen/spieren trainen. Elke ochtend wil ik proberen te beginnen met drie oefeningen. Ze zijn niet heel moeilijk of zwaar maar het gaat erom dat ik ze doe en elke week gaat dit uitgebreid worden.

In huis wil ik beetje bij beetje proberen op te ruimen en uit te zoeken van wat ik niet meer gebruik. Mijn kledingkast is daar zo’n never ending story van. Riemen, sjaals, shirts, alles moet uitgezocht worden en nu ook echt eens weg doen wat weg kan. Ik ga echt in sommige kleding niet meer lopen of ik pas het gewoon niet meer. Ruimte die ik op een andere manier goed kan gebruiken dus waarom alles bewaren. Een boodschappen tas heb ik al vol met kleding wat ik naar de Oost Europa zending kan brengen en daar komt denk ik nog wel een tas bij.

Daarnaast hoop ik op veel zonnige dagen want wat is dat toch lekker. Dan kan ik lekker veel naar buiten, voor hardlopen maar ook voor een rondje wandelen. Het batterijtje laad dan ook lekker op.

 

Wat voor plannen heb jij voor deze derde maand?