mei

Op de planning mei 2018

Het gaat zo ontzettend snel de dagen en de maanden. Het is gewoon alweer mei. De maand dat het voor mijn gevoel altijd pas echt lente is, met Hemelvaartsdag en lange weekenden. Ik zou zo tekenen voor drie dagen weekend hoor I love it.

Wat staat er eigenlijk allemaal al op de planning voor mei? Heb ik er al over nagedacht? Wel handig om te doen want er zitten voor mij een aantal vrije dagen in en dan is het wel leuk om met die dagen iets te gaan doen. Naast dat ik dingen wil gaan ondernemen wil ik ook gewoon fijn thuis zijn en genieten van de rust. Dat is voor mij ook zeker belangrijk.

Mijn eerste leuke afspraak staat sinds iets korter dan een maand al gepland. Nicole en ik hadden elkaar de dag ervoor nog gezien en we spraken gelijk af om in mei weer af te spreken. Het zou een runningdate worden maar het wordt nu een wandelrundate door mij maar dat maakt niet uit we gaan gezellig kletsen, wat eten, wandelen, mini stukjes hardlopen, foto’s maken en dat allemaal in en om het Kralingse bos en hopelijk hebben we een beetje lekker weer dan is het echt een hele mooie en fijne plek om te zijn. Ik heb ook gewoon zin om lekker te kletsen, wat we ook vaak op whatsapp doen maar toch in het echt is het veel fijner.

Volgende week telt mijn werkweek maar drie dagen. Heerlijk vind ik dat, een weekend van vier dagen dat is toch genieten. Wat we die dagen gaan doen dat weet ik nog niet op zondag is het wel Moederdag dus gaan we richting mijn schoonmoeder. De andere dagen zullen zeker heel relaxt ingevuld worden. Misschien wel weer naar het Kralingse bos we vinden dat een erg fijne plek en komen graag bij de hertjes en het is een plek wat ons nooit zal vervelen. Het liefst zouden we er een huisje neerzetten, of het waterhuisje ombouwen tot huis.

Vanaf 19 mei tot en met 27 mei ben ik een week vrij. Met Rianne ga ik dan naar de sauna, heerlijk even helemaal rust, warmte en niks doen. Ik vind dit gezellig om samen met Rianne te doen en sinds een paar jaar geleden doen we dit minimaal één keer per jaar. Mijn favoriete sauna is zeker de infrarood. Daar kan ik zo genieten van de warmte die zou ik thuis ook wel willen in plaats van mijn mini lamp. Ik hoop dat het in deze week mooi weer is want dan zou ik het wel leuk vinden om met mijn mama een stuk te gaan fietsen, laatst hebben we samen een stukje gefietst maar een langer stuk zou veel leuker zijn en dan onderweg stoppen om wat te drinken en te eten. Verder heb ik op dit moment nog geen idee wat ik allemaal die week ga doen, ik heb nog wel een plek hier in het dorp waar ik heen wil en misschien moet ik dat eindelijk maar eens gaan doen. Waarschijnlijk ga ik ook wel werken aan mijn blog maar dat is vooral omdat ik er dan langere tijd achterelkaar aan kan zitten. Eens wat anders dan het tussendoor te moeten doen. Echt even tijd steken in foto’s maken, blog ideeën uitwerken en vooruitwerken.

Ik hoop deze maand ook mijn relaxmomentje vast te houden. Het is een relaxmomentje van minimaal 2 minuten en die doe ik nu al 46 dagen achter elkaar. Ik doe dit met een app die Nicole mij aanraadde en dat is Insight timer. Heel makkelijk en naar eigen wens een timer in te stellen. Zeker het proberen waard.

Wat ik verder deze maand wil doen zijn kleine dingen eigenlijk een beetje zoals de vorige maanden blijven doen

  • Vier boeken lezen
  • Wandelingen maken
  • Fietsen
  • Creatief bezig zijn, tekenen en handletteren
  • Trainen in de sportschool
  • Fotograferen
Wat heb jij op de planning voor mei?