veel vrij

Op de planning mei 2023; Veel vrij

Veel vrij dat heb ik in mei. De eerste dag vrij is vrijdag 5 mei. Bevrijdingsdag een fijne dag om vrij te zijn. Daarna een week werken en dan heb ik een week vrij. De maand eindigen we met een lang weekend vanwege Pinksteren. Voor mij is dit veel vrij en daar ga ik toch wel even van genieten. Genieten met weinig doen maar wel enorm genieten. Dit keer nog niet alles gepland vooral omdat ik echt vrij wil zijn.

It’s Mario time

Ja deze maand is het tijd om naar de bioscoop te gaan en wel naar The Super Mario Bros. Movie. Het is lang geleden dat wij naar de bioscoop geweest zijn. Wel weer eens leuk om in een grote zaal te zitten met een enorm scherm en een super leuke film om naar te kijken. Ik ben heel benieuwd hoe ik het ga vinden.

Wat ga ik allemaal doen deze maand?

Mei is het einde van het voetbalseizoen. Hoe het er al een tijdje voorstaat is het voor Feyenoord heel positief. Ik zeg al maanden op 14 mei worden we kampioen maar het kan dus toch nog een week eerder. Maar de bal is rond en je weet nooit wat er nog gebeurt. We hopen dat we feest kunnen gaan vieren op de Coolsingel deze maand. Als dat zo is en het valt gunstig dan wil ik daar voor de eerste keer bij zijn. Mijn zus heeft er al vaker gestaan. Zelf heb ik het nog nooit mee kunnen maken omdat mijn collega altijd ging nu hoop ik zelf te kunnen gaan.

Voor de rest staat er weinig op mijn planning om weg te gaan. Ik wil heel graag in en om het huis blijven. Voor mijn planten zorgen, kijken hoe het met mijn moestuin gaat, meer leren over het verbouwen van eigen groentes en genieten hopelijk van zonnige dagen op het balkon. Lekker met een boek erbij, een kleurboek en genieten van de dag. Het is belangrijk om eens echt te ontspannen en weinig op de planning te hebben. Het meest benieuwd ben ik wat mijn appelboom gaat doen want hij bloeit nu zo mooi. Betekend dit dan appels aan de boom?

De blog daar ben ik zeker lekker mee bezig. De foto’s van veel artikelen zijn gemaakt. De planning is gemaakt en de teksten worden geschreven. Zo fijn dat ik dit weer lekker oppak want ik vind het leuk om te schrijven, mijn mening over boeken te delen en mijn plekje hier te hebben.