Beugel gaat erin

Op de planning – Mijn beugel gaat erin

Wanneer deze post online komt is het voor mij nog twee uurtjes voor ik op de stoel lig bij de orthodontist. Mijn beugel gaat erin op 2 juli om 8:00 in de ochtend. Waarschijnlijk gaat nu om 6:00 uur mijn wekker en zal ik nog even willen blijven liggen. Dat moet ik niet gaan doen want de laatste tijd verslaap ik me dan flink. Dus ik hoop terwijl deze post online komt ik opsta en me klaar ga maken om naar Rotterdam te rijden. Na de behandeling ben ik vrij. Waarschijnlijk nog een hele dag voor me waar ik mee kan doen wat ik wil. Voor nu nog geen idee wat ik daarmee wil. Waarschijnlijk rij ik even naar mijn zus en wie weet ga ik even winkelen en daarna naar huis.

Mijn beugel gaat erin

De voorbereidingen van afgelopen half jaar en zeker de laatste twee weken zijn allemaal voor deze maand dat mijn beugel geplaatst gaat worden. Ik weet dat ik om 8:00 uur verwacht wordt en als ik het goed begrepen heb duurt het twee uur en dan zit mijn beugel erin. Dit zal zeker de eerste uren en dagen heel erg vreemd zijn. Zeker met eten en het gevoel naar mijn wangen. Hierbij moet ik gewoon heel goed onthouden waarvoor ik het doe. Afleiding werkt altijd goed en verder heb ik geen idee. Heb wel alvast ijsjes gehaald want dat kan de pijn verlichten en is gelijk ook lekker. Mijn beugel gaat erin en verder ga ik het allemaal wel zien hoe het loopt.

Wat staat er nog meer voor juli op de planning

Juli is de maand dat we op het werk niet meer compleet zullen zijn tot eind oktober. Vanaf nu neemt iedereen vrij, een week, twee of drie. Dit betekend dat ik op sommige dagen langer moet gaan werken maar dat is niet anders. Daar speel ik dan maar even op in en als ik het weet van te voren is het minder erg. Op het werk hoop ik dat het wel allemaal lekker door blijft lopen hoe het nu gaat want dat is wel fijn.

Deze maand ga ik na hele lange tijd Nicole weer zien. Het is te lang geleden dat we elkaar gezien hebben en echt gesproken. Soms loopt het zo maar onze weg is weer zo gebogen dat hij weer bij elkaar kwam dus gaan we elkaar weer zien.

Verder zal ik deze maand veel mijn ontspanning proberen te vinden in sporten, wandelen, lezen, creatief bezig zijn en opruimen. Gewoon een beetje de standaard dingen die ik doe en wie weet komt er nog iets leuks op ons pad en dan beleef ik opeens wat anders.