planning

Op de planning november 2018

De laatste loodjes van 2018. Wat wil ik nog bereiken, afmaken en doen. Wat staat er allemaal op de planning deze laatste weken. November is aangebroken en dat betekend een kijkje op mijn planning voor de komende maand wat ik allemaal ga doen.

November betekend dat het in de avonden dat ik thuis kom donker is. Ik ga dan minder snel weg, ik vind het niet prettig. Toch heb ik wat dingen op de planning staan in de avond want als er iets leuks is zal ik niet binnen blijven maar er gewoon naartoe gaan.

Zaterdag 3 november staat er in mijn agenda een lezing in het Isala theater. Kyle Meyr geeft in samenwerking met Kamera Express een lezing. Het bericht van Kamera Express over Kyle Meyr; Kyle Meyr is Sony ambassadeur en staat bekend als een echte adventure fotograaf. Kyle is een avontuurlijke, autodidactische fotograaf die zijn carrière begon als journalist. Toen hij er een camera bij pakte, begon het steeds meer te kriebelen en hij was al snel verslaafd aan fotografie. Kyle begon in de skisector en ging stap voor stap steeds meer richting de avontuur-, actie- en reclamefotografie en leerde steeds meer bij. Meyr werkt momenteel niet meer in Oslo, maar je vindt hem overal ter wereld, op zoek naar de beste actie en avonturen die Moeder Natuur te bieden heeft. Tijdens zijn lezing krijgt u de mooiste beelden te zien van zijn avonturen over de hele wereld. Laat u helemaal onderdompelen in actie en avontuur met handige tips!

November betekend ook dat GLOW weer in Eindhoven is. Ik vond het vorig jaar leuk met zijn alle erheen te gaan dus dit jaar gaan we weer. 17 november gaan wij naar de mooie lichtshows kijken in Eindhoven. Ik ben heel benieuwd naar de creaties die er dit jaar zijn. De voorproeven zijn al erg leuk om te zien. Bijzonder hoe ze gebouwen met lichten combineren en verlichten.

Woensdag 21 november staat er weer een run met de Rotterdam Running Crew op de planning. Het is dan een jaar geleden dat ik mee deed. Dit keer ga ik niet vallen en gewoon meedoen. Het is een bijzondere run op een leuke locatie. De Kunsthal Night Light Run. De Kunsthal heeft momenteel de tentoonstelling ACTIE – REACTIE : 100 jaar kinetische kunst. In het kader van deze tentoonstelling gaan we iets bijzonders doen. We gaan een speciale run doen waarbij we met beweging en lichtjes iets heel tofs gaan doen. Een soort levend bewegend kunstwerk. We geven namelijk iedereen een bandje waar verschillende lichtjes in zitten. Op afstand kunnen we die led lampjes bedienen. Voor mensen die ooit bij Coldplay zijn geweest weten het concept. Los van het speciale effect met licht is de Kunsthal natuurlijk een bijzondere locatie om te lopen.

Drie leuke dingen al op de planning. Wat wil ik verder doen en bereiken? Deze maand hoop ik veel te lezen, te ontspannen en genieten van lekkere zondagen thuis op de bank met een boek of filmpje, katten erbij en mijn man. Verder wil ik eindelijk me inschrijven voor de fotografie cursussen die ik al lang op de planning heb liggen. We gaan zien wat deze maand ons gaat brengen. Ik wens je een fijne november, doe waar je zin in hebt geniet van alles. Ja zelfs die lekkere regenbuien want niks is lekkerder dan het getik te horen wanneer je naar bed gaat. Aan het einde van de maand weer even terugblikken natuurlijk op wat je allemaal bereikt hebt.

Wat heb jij op de planning staan voor de maand november en wat wil je nog bereiken zo aan het einde van het jaar?