werkweken

Op de planning november; normale werkweken

Het einde is bijna in zicht van mijn vierdaagse werkweken dan komen de normale werkweken er weer aan. Dit gaat even wennen zijn dat zeker maar voor ik hieraan ga denken blik ik nog even terug op afgelopen maand en dan kijk ik uit naar de weken die komen deze maand. 

Ik was heerlijk 1,5 week vrij maar wat vaak gebeurt als je veel hebt gewerkt en het druk hebt gehad dan wordt je ziek en dat gebeurde helaas. Gelukkig maar twee dagen waarop het niet lekker ging daarna langzaam aan beter en kon gelukkig ons tripje naar Nunspeet doorgaan. Dat was voor mij eigenlijk één van de belangrijkste dingen om te doen die week. Wat een rit was dat. Één het is een eind rijden en ten tweede was ik blij dat een vrachtwagen me net niet van de snelweg afreed. Maar eenmaal aangekomen in Nunspeet wat het prachtig. Een prachtige plaats en super leuk te zien waar onze vriend woont en werkt. Ik ben jaloers op zijn kas die hij voor zijn planten heeft. Echt super tof plekje heeft hij daarvoor. We hebben wat kringloopwinkeltjes bezocht en heerlijk bij de McDonalds gegeten. Een heerlijke middag met zijn drieën.

We hebben echt genoten van de dagen, lekker naar het bos, een rondje kringloopwinkels en mooie dingen gescoord. Natuurlijk nog steeds te weinig tijd om alles te doen wat ik had gewild maar al zou je mij drie weken vrij geven heb ik nog te weinig tijd denk ik. Wat echt genieten was in oktober was het zien van de kleine varkentjes van Kraaltje en Croosje. Echt enorm schattig zijn de 14 kleine varkentjes. Samen met Rianne ben ik nog bij het Thriller festival geweest en daar zal nog een verslag over verschijnen.

Normale werkweken

November ga ik nog even twee keer genieten van vier dagen werken en dan is het helaas over. Het liefst had ik het doorgetrokken naar het einde van het jaar maar dat wordt hem helaas niet worden de normale werkweken gaan weer beginnen. Toch ga ik proberen ultiem te genieten van twee dagen weekend in plaats van drie. Voor mij is het enorm belangrijk om ontspanning te vinden in de avonden. Dus lezen, yoga, puzzelen of een leuke serie kijken. Natuurlijk mag en kan ik even op social media maar echt even ontspannen dat is wel een must.

Wat we gepland hebben?

Zoals wij zijn, niet veel maar uiteindelijk altijd genoeg. Wandelen in het bos, naar de kinderboerderij om de groei van de varkentjes te volgen, naar de Noorse kerstmarkt, lekker bezig zijn met mijn plantjes, lezen, tekenen ik kan een waslijst maken van wat we kunnen en willen doen. Dan hebben we nog een druk verjaardagweekend en laat ik niet vergeten het WK begint.

Fijne November