verhuizen

Op de planning november – verhuizen

De vrije dagen liggen achter me. De werkweken zijn weer in volle gang maar nu ook met wat verandering gaande want we gaan verhuizen. Een nieuw pand, 1 km verder dus we moeten gaan opruimen en inpakken om alles in het nieuwe pand een plekje te geven.

Een week vrij in september en in oktober maar helaas dus niet in november. Aan mijn dagen ligt het niet dat kan makkelijk. Waarom dan niet? Met mijn werk gaan we verhuizen dus het wordt eerder meer werken dan minder. Dat is helemaal niet erg want het is voor een mooie nieuwe werkplek. Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat worden als we verhuisd zijn.

Wat ga ik doen na het werk en in de weekenden?

Het kan zomaar zijn dat ik in de weekenden af en toe ook aan het werk ben maar dat weet ik nog niet hoe het loopt. We gaan het allemaal wel zien hoe het gaat lopen. Deze maand hebben wij weer ons jaarlijkse verjaardagweek waar de mama’s en mijn oom jarig zijn. Achter elkaar dus altijd een drukke week waarin we veel van huis zijn. Dan is de dagen dat we thuis zijn echt heerlijk om ook echt thuis te zijn.

Deze maand is er weer een ritje naar Eindhoven. Zelfde adres als vorige maand alleen nu met meer mensen in de auto. Samen met mijn ouders en zus gaan we naar Eveline. Hapje eten en wandelen door Eindhoven. We gaan gezellig samen de Glow route wandelen. Het derde jaar dat we dit gezamenlijk doen. Het eerste jaar troffen we elkaar op de route, het tweede jaar spraken we af in het centrum en nu gaan we gezellig bij Eveline langs met elkaar. Fijn om haar zo snel alweer te zien.

Verder staat er deze maand nog niks op mijn planning buiten de deur. Natuurlijk moet er getraind worden want de Bruggenloop die loop ik niet vanzelf. Een afspraak met mijn trainer staat er deze maand ook weer in en ik ben benieuwd wat hij gaat aanpassen aan mijn schema. Ik ga zelf wel aangeven dat ik één oefening niet doe. Ik vind het te zwaar om deze ertussen te hebben. Te zwaar voor de benen die doen al genoeg. Wat ik verder wil doen deze maand? Minder op mijn telefoon bezig zijn, Fotograferen, vijf boeken lezen en bezig zijn met mijn blog.

Waarom minder op mijn telefoon? Ik merk dat ik gewoon vaak doelloos op mijn telefoon loop te scrollen en het levert me niks op. Ik kan beter een boek pakken en lekker verdwijnen in een verhaal. Dan haal ik tenminste ook het doel van vijf boeken lezen en bezig zijn met mijn blog want van die boeken gaan dan natuurlijk weer recensies verschijnen.

De pareltjes uit mijn boekenstapel zijn helaas allemaal gelezen. Wat er nog ligt zijn veel serieuzere boeken of thrillers. Ik ga mijn kast eens induiken om te kijken wat daar nog ongelezen ligt. Ongelezen boeken liggen er zeker nog wel dus gaan we daar eens wat van lezen. Alleen maar serieuze boeken dat wordt het niet voor mij. Ik ben benieuwd welke boeken ik einde van de maand gelezen heb.

Heb je tips om minder op je telefoon bezig te zijn?