agenda

Op de planning oktober 2018

Oktober, wat staat er op de planning, wat wil ik gaan doen? Mijn agenda was nog vrij leeg maar opeens was daar een kans, een mogelijkheid. Ik neem je mee in mijn planning voor de komende maand.

Oktober is in mijn agenda nog een vrij lege maand. Iets was de laatste tijd niet vaak gebeurt. Zoals altijd zal mijn agenda niet leeg blijven er komt altijd wel wat voorbij wat me leuk lijkt om te gaan doen of een kans die ik krijg om te gaan doen. Zo kreeg ik vorige week opeens de vraag of ik mee zou willen doen aan de Harbour run. Heel onverwachts en al aanstaande zondag maar een kans die ik niet snel weer zal krijgen en het lijkt me echt super gaaf dus ik ga het doen.

De maand oktober betekend ook dat het herfst is en dat vind ik heerlijk. De bladeren die verkleuren aan de bomen maar het zonnetje die ons nog lekker verwarmt. In de middag op het balkon in de zon en in de avond een dikke trui aan omdat het snel afkoelt, ik vind dat fijn. Deze maand zal ik dan ook zeker nog veel gaan wandelen. Al zal dit al minder in de late uurtjes zijn want het donker daar hou ik niet van. Toch probeer ik vaker naar buiten te gaan als het donker is. Gewoon doen en proberen, uit die comfort zone.

Zondag 7 oktober staat er iets op mijn planning wat ook uit mijn comfort zone is. Ik ga meedoen aan de Harbour run. Samen met alex, mijn collega ga ik in het team van Flexpower meedoen aan deze bijzondere run. De Harbour Run gaat dwars over haventerreinen. Het parcours van 6 of 10 km voert je langs de kades, schepen, containers, kranen en dwars door een aantal havenloodsen. Normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek, wel voor Harbour Runners. Zo’n toffe locatie en uitdaging en om dit samen te mogen doen maakt het wel erg leuk. Alleen had nog even een extra twijfel geweest.

In oktober ben ik een week vrij. Een week waarin ik nog weinig gepland heb staan. Wat ik vooral wil doen is ontspannen en rust nemen. Lezen, creatief bezig zijn en niks moeten. Dat is soms echt even nodig en dingen doen waar je normaal minder tijd voor hebt. Deze dagen vliegen vaak voorbij zonder dat ik echt veel doe. Eigenlijk maakt dat niet uit het gaat om de rust en even niet werken.

Er staat nog niet zo veel bij mij op de planning maar aan het einde van de maand zal je zien dat er weer een hoop gebeurt is. Ik wil proberen veel te blijven bewegen, hardlopen goed vast te houden en heel uit de harbour run te komen. Ik hoop echt weer in een positieve leesflow te komen want ik heb echt mooie boeken die op me liggen te wachten.

We gaan zien wat deze maand ons gaat brengen. Ik wens je een fijne oktober, doe waar je zin in hebt geniet van alles. Ja zelfs die lekkere regenbuien van de herfst. Aan het einde van de maand weer even terugblikken natuurlijk op wat je allemaal bereikt hebt.

Wat heb jij op de planning staan voor de maand oktober?