creatieve

Op de planning oktober 2020; creatieve maand

Wat was het heerlijk om vrij te zijn in september. Ik had graag nog langer vrij geweest. Pas na een tijdje vrij krijg je pas echt de rust om sommige dingen te gaan doen en dat had ik nog niet. Maar we gaan nog steeds/weer weekenden tegemoet die thuis zullen plaats vinden dus genoeg tijd om creatieve dagen te plannen.

Creatieve maand

Oktober wil ik een creatieve maand van maken. Lekker creatief bezig zijn met van alles en nog wat. Ik wil verven, kleuren, journalen, boekcreatie afmaken. Er liggen nog heel wat projecten om af te maken of aan te starten. Mijn mandala kleurboek is nog steeds enorm favoriet dus daar zal ook menig uren in gaan zitten. Mijn journals wil ik allemaal bijhouden en mooie voorplaten maken. Ik heb al een journal voor 2021 en die kijkt me echt aan om in te beginnen. Van mijn creaties ga ik wel een verzameling maken.

Boeken in oktober

Er zijn echt nog veel boeken om te lezen. Altijd blijft er wel een boek te lezen. Voor mij staan op mijn lijstje om te lezen; Kierewiet van Cathy Kelly, Het negende huis van Leigh Bardugo, Leon & Juliette van Annejet van der Zijl zijn de boeken die ik weet dat ik zeker lees. Daarnaast zal ik lezen in Dingen anders doen van Lianne keemink en Tribe of mentors van Timothy Ferris, dit zijn boeken waar ik elke keer een stukje in lees vaak in de avond voor ik ga slapen.

Verder nog leuke dingen op de planning?

Zeker zijn er nog leuke dingen op de planning. Boswandelingen in de herfst dat is zo heerlijk dat ik het bijna wel elke dag zou kunnen doen. De kinderboerderij bezoeken en  de herten eten geven. Grey’s anatomy kijken want dat is voor mij echt een herfstserie. Ik spaar gewoon enorm veel op en dan lekker achter elkaar kijken. Uren gamen met de regen die tikt tegen het raam. Ik ga me wel weer vermaken deze maand ondanks de maatregelen die er weer genomen zijn. Natuurlijk vind ik het niet leuk dat er weer nieuwe maatregelen zijn maar helaas is het nodig. Waar ik wel blij mee ben is dat ik mijn ouders kan blijven zien op afstand.

Fijne oktober geniet van de herfst!