veel vrije dagen

Op de planning oktober 2023; Veel vrije dagen

Veel vrije dagen staan er deze maand op de planning. Deze week werk ik nog drie dagen en dan ben ik vrij tot en met 22 oktober. Deze maand werk ik maar tien dagen en heb ik verder vrij. 

Hoe ik deze dagen ga vullen? Echt nog geen idee. Er is geen planning en toch weet ik natuurlijk al wel heel wat dingen wat ik wil gaan doen. Ik mag een manuscript lezen, heb super veel leuke of spannende boeken om te lezen. Heb creatieve dingen om te doen zoals tekenen, verven, journalen, haken en nog veel meer. Naast al deze creativiteit wil ik echt in huis opruimen. De was echt helemaal wegwerken. Mijn kledingkast opruimen. Het bureau opruimen en dan echt la voor la uitzoeken.

Het is lang geleden dat ik veel vrije dagen achter elkaar had. Onwennig maar wel heel fijn. Wekkers gaan na woensdag uit behalve wanneer we vroeg weg willen en op zondag. Er staat een afspraak bij de tandarts gepland en de één na laatste dag van mijn vakantie gaan we heerlijk uit eten met mijn ouders en zus.

Heb ik dingen die ik zou willen doen? Ja zeker maar dat heb ik altijd maar veel ga ik niet doen. Het is soms ver weg en deze dagen wil ik ook zeker rust nemen. Rust nemen en genieten van de natuur, van het thuis zijn, uren lezen, tekenen tot in de late uurtjes dus een museum hoeft van mij nu niet. Ik denk dat ik de dagen gewoon laat komen en ga genieten van veel vrije dagen. Het van Gogh museum lijkt me heel leuk maar daar ga ik nu echt niet heen rijden en dan een heel druk museumdagje treffen.