Nunspeet

Op de planning oktober; eindelijk naar Nunspeet

Deze maand gaan wij eindelijk naar Nunspeet. Hopelijk gebeurt er niks geks dat het niet door kan gaan want de dag staat al gepland en ik heb er zin in. Verder merk je echt dat het herfst is want het wordt kouder en de wind is guurder. De kruitnootjes liggen al in de winkel en ik vind ze zo lekker in deze periode, veel beter dan in december. Zak nummer drie is al binnen.

Oktober is al aangebroken. De tijd vliegt echt enorm voorbij. Op mijn werk heb ik het naar mijn zin en werk ik super leuk samen met mijn nieuwste collega Sara. Ik kan haar alles leren en ze wil het graag leren en dat is zo ontzettend leuk vooral omdat ze het zo goed oppakt. Ze pakt het super goed op en dat geeft voor mij ook wat rust. Deze maand moeten ze het minder met mij doen want ik ben 1,5 week in ieder geval vrij. Misschien werk ik daarna maar vier dagen maar dat is even aankijken hoe druk het is. Sommige mensen passen hun opdrachten aan op mijn vakantie echt heel apart.

1,5 week vrij en dan staat er dus een tripje naar Nunspeet gepland. Op visite bij een hele goede vriend van ons. Hij woont al heel wat jaren in Nunspeet en we gaan er nu pas heen. Ik wilde twee jaar geleden al gaan maar elke keer komt het er niet van. Nu hoop ik dat het door kan blijven gaan want ik weet nu al dat het wel weer even duurt voor ik weer vrij kan nemen.

Nunspeet

Vrije week

Tijdens mijn vrije week wil ik wandelen in het bos, wandelen door de Krimpenerhout, lezen in mijn boeken, verven, kleuren, samen op pad of gewoon lekker niks doen. Nee geen strakke planning gewoon kijken wat het weer doet en waar we zin in hebben. Ik vind het heerlijk om thuis te blijven en dingen te doen waar ik vaak geen tijd voor heb. Na het werk heb ik vaak geen zin om uren bezig te zijn met een kast opnieuw indelen of nog wat creatiefs te maken. De afgelopen maand heb ik al twee nieuwe recepten geprobeerd en deze maand lijkt het me goed om weer twee nieuwe recepten te proberen. Wij zijn heel saai in ons eten dus wat variatie is wel goed en daarom moeten we nieuwe dingen proberen. Als ik vrij ben vind ik dat ideaal om te doen. Ik heb dan veel meer rust om iets nieuws te proberen.

Mijn journal heb ik er weer bijgepakt en heel de maand al genoteerd. Een beetje planning in mijn leven brengen. Dingen opschrijven, noteren en doen. Naast een planner is het ook heerlijk om de planner te maken, stickers in te plakken en een mooie illustratie erbij te maken.

Voor deze maand heb ik minimaal twee boeken op de planning staan om te lezen; Het donkere visioen van Marjo de Vroed en De Spaanse liefdesleugen van Elena Armas. De Spaanse liefdesleugen ga ik lezen met een groepje op hebban. Het boek moet nog binnenkomen maar ik ben er erg benieuwd naar.