september

Op de planning september 2018

September staat al aardig volgepland. Allemaal leuke dingen gepland staan. Weekenden om naar uit te kijken. Ik denk niet dat er een weekend is waar ik niks te doen heb. Erg? Nee zeker niet want ik heb ze zelf in mijn agenda gezet.

Na maanden van mooi weer is helaas wel de tijd aangebroken dat er meer regen uit de lucht valt en dan niet een paar druppels. Nee wanneer het regent komt het met bakken uit de hemel zetten. Dat is zeker jammer vooral wanneer er dingen zijn waarvoor je naar buiten moet.

Op zaterdag 8 september ga ik in Lekkerkerk naar een Health Event. In hotel de Witte Brug houd Say YES to health een Health event en ik heb me aangemeld om daarheen te gaan. Het is in de ochtend wat echt ideaal is en ik ben benieuwd wat ze gaan vertellen. Wat meer over gezondheid te weten komen en tips te krijgen is nooit weg. Erna ga ik denk ik naar mijn ouders want die wonen daar vlakbij. Het is dit weekend open monumenten dag. Eigenlijk lijkt het me wel eens leuk om de grote kerk van binnen te bekijken en dat kan deze dag. Misschien vind mijn moeder het wel leuk om mee te gaan.

Zaterdag 15 september is er in het Isala een lezing van Bob Martin georganiseerd door Kamera express. Als professioneel fotograaf specialiseert Bob Martin zich in actie en sport, waarvoor hij al vele awards in ontvangst heeft mogen nemen. Als geen ander weet hij de juiste momenten te bevriezen en zo emoties en bewegingen vast te leggen. Natuurlijk deelt hij deze ochtend zijn tips en tricks.

Een paar dagen later is mijn zus jarig. Haar verjaardag gaan we zeker wel vieren alleen zijn mijn vader en ik op deze avond ergens anders. We gaan namelijk samen naar het Isala theater voor een lezing van Bas Meelker georganiseerd door Kamera express. Bas Meelker is landschapfotograaf en daar gaan we graag naar luisteren en tips en tricks opslaan.

Dan een weekje later een etentje bij een vriend van ons en dan zitten we alweer aan het einde van de maand. Deze avond gaat natuurlijk weer gezellig worden met hapjes en drankjes. Sophie en ik gaan daar nog wat plannen voor maken om er een leuke avond van te maken.

Waar ik verder deze maand aan hoop te werken is mijn blog. Ik heb leuke plannen maar sommige dingen kosten ook wat tijd om uit te werken. Deze tijd heb ik niet altijd. Na mijn werk wil ik graag een aantal dagen per week sporten en heb ik ook gewoon het huishouden te doen. Een nadeel van richting de herfst gaan zijn ook de donkere avonden en dan wordt fotograferen al wat lastig. Ik heb aardig wat fotografie ideeën uit te werken voor de blog, instagram en gewoon de leuk.

Die flinke slag in de recensie boeken is nog niet gemaakt want hoe lekker ik ook van start ging het lezen zette niet goed genoeg door. Ik ga proberen deze maand echt meer te lezen. Al is het niet meer boeken maar wel elke dag een stukje. Lezen is voor mij ontspanning, even weg van alles. Dus al is het maar een paar bladzijden ik moet gewoon de tijd nemen om te lezen.

Wat heb jij op de planning staan voor de maand september?